You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kendi cenazem ..
benim gördüğüm bi rüya var ve sık sık bu rüyayı görüyorum ..

rüyada kendi cenazemi görüyorum ..
namazım kılınıcak ..insanlar toplanmış..
insanların konustuklarını duyabiliyorum..
ama onlar beni görmüyo ..
tabutumu görüyorum ailemi arkadaslarımı sevenlerimi ve imamı ..

hemen hemen her gece bu rüyayı görüyorum ve ne anlama geliyo çok merak ediyorum .. ??
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: kendi cenazem ..
ıns hayırlıdır kardesm

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Rüyada ölüm, yolculuk ile, bir rivayete göre, evlenme ile tabir olunur. Öldügünü ve mezara götürüldügünü gören, uzak bir yolculuga çikar, ölüp kefenlendigini gören, bekar ise evlenir.

düğüne çağırırsın artık :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben yormadım yaw kitaba baş vurdum gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
hayırlı uzun omrun olcak ınşallah oyle derler
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evlendi mi bu arkadaş :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
ay nasıl gzl bi ruya insan hergün öldüğünü görse kendi gelirdi herhalde...............
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kahkaha hergün öldügünü görme anini yaşamak istersin demek rüyanda, bigünde gercek olur sonra da eee artik ne zaman uyancam ki dersin Big Grin
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-06-2011, Saat:04:17 PM, Düzenleyen: bir_ihtimal_daha_var....

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.