AvŞaR:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben yazıyı baştan sona okudum ve hiç bir mantık bulamadım ayrıca siyaset başlı başına birbirinden rant sağlamaktır bu durumdan bütün partiler bir şekilde faydalanacaktır..
Bilginiz var mı bilmem ama doğalgaz kokusuzdur ve farkedilmez..
Ayrıca yine aynı şeyi yapıyosunuz bu bir günah almadır,çünkü siz,ben ve diğerleri o gençlerin yanında değildik dolayısı ile ne yaptıklarını Rabbimden başka kimse bilemez..
Lütfen istirham ediyorum meseleyi parti meselesi değil de büyük bir acı olarak ele alalım...
Filsitine ağlıyoruz evet onların acısını da yürekten paylaşıyoruz,peki bunun dışında ülke olarak ne yapıyoruz söylermisiniz?
doğrusunu söylemek gerekirse bende sizi anlayamadım. evet filistinin acısını yürekten paylaşıyoruz ve dua ediyoruz. ben de size şöyle sorayım. herkes eline silah alıp filistine mi koşsun? barış isterken bir dünya savaşımı başlatalım? siz bunu dile getirmek istiyorsunuz? başbakan erdoğan o ülkeden o ülkeye gidiyor. arap ülkeleri amerikan ve filistin uşağı olmuşsa burada türkiyenin yapabileceği hiç bir şey yoktur. ayrıca siz medyayı takip ediyomusunuz bilmem ama doğalgaz sorumluları o akşam bir üst kata onarıma gelmişlerdi. aşağı kattada sorun varmı diye 7 gencin bulunduğu daireye gelmiş fakat millet içmekten kapı zilini dahi duymamıştı.buna ne dersiniz?
anlaştık