You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!

Forumcu
Cvp: RE: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
AvŞaR:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben yazıyı baştan sona okudum ve hiç bir mantık bulamadım ayrıca siyaset başlı başına birbirinden rant sağlamaktır bu durumdan bütün partiler bir şekilde faydalanacaktır..
Bilginiz var mı bilmem ama doğalgaz kokusuzdur ve farkedilmez..
Ayrıca yine aynı şeyi yapıyosunuz bu bir günah almadır,çünkü siz,ben ve diğerleri o gençlerin yanında değildik dolayısı ile ne yaptıklarını Rabbimden başka kimse bilemez..
Lütfen istirham ediyorum meseleyi parti meselesi değil de büyük bir acı olarak ele alalım...
Filsitine ağlıyoruz evet onların acısını da yürekten paylaşıyoruz,peki bunun dışında ülke olarak ne yapıyoruz söylermisiniz?

doğrusunu söylemek gerekirse bende sizi anlayamadım. evet filistinin acısını yürekten paylaşıyoruz ve dua ediyoruz. ben de size şöyle sorayım. herkes eline silah alıp filistine mi koşsun? barış isterken bir dünya savaşımı başlatalım? siz bunu dile getirmek istiyorsunuz? başbakan erdoğan o ülkeden o ülkeye gidiyor. arap ülkeleri amerikan ve filistin uşağı olmuşsa burada türkiyenin yapabileceği hiç bir şey yoktur. ayrıca siz medyayı takip ediyomusunuz bilmem ama doğalgaz sorumluları o akşam bir üst kata onarıma gelmişlerdi. aşağı kattada sorun varmı diye 7 gencin bulunduğu daireye gelmiş fakat millet içmekten kapı zilini dahi duymamıştı.buna ne dersiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
malcolmx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiiiiiiiç öyle kızmayın ona buna kendi kümesinizdeki tavuklar

katılıyorum..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
malcolmx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiiiiiiiç öyle kızmayın ona buna kendi kümesinizdeki tavuklar

katılıyorum..

ya siz ne diyorsunuz allah aşkına. yazıyı okudunuzmu da öyle birbirinizi destekliyorsunuz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
malcolmx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ister inan ister inanma okudumgülücük

tamam ama kardeşim bunun kümesle ne ilgisi var.onu anlamadım. bi kere kemal kılıçdaroğlu ak partili değil. ikincisi adamlar ak partiyle bire bir zıt düşüyorlarsa bu ak partinin suçu mu? ve bu zihniyete kızmamak eldemi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
ben parti tutmuyorum aralarında fark olduğunuda düşünüyorum böyle ufak tefek farklar bir müslüman olarak beni pek etkilemiyor ondandır gönül çelen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2009, Saat:01:17 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Forumcu
malcolmx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben parti tutmuyorum aralarında fark olduğunuda düşünüyorum böyle ufak tefek farklar bir müslüman olarak beni pek etkilemiyor ondandır gönül çelen

tabii kardeşim. milletin fikri zikri farklıdır. buda senin fikrin.düşüncelere saygılıyız...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.