You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!

Forumcu
BUGÜN RASTGELE KANALLARI GEZERKEN YUKARİDAKİ MALUM KİŞİYE YANİ KEMAL BEYE RASTLADIM.STAR TV DE CANLI YAYINA KATILMIŞ BAYAN SPİKERLE ÖYLE HARARETLİ HARARETLİ KONUŞUYORLARDIKİ... MERAK EDİP DİNLEDİM...

KONU 7 GENCİN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİYDİ... KEMAL BEYE GÖRE SORUMLUSU MELİH GÖKÇEK VE BAŞBAKAN ERDOĞAN'DI...TAKİP EDENLER BİLİR.MELİH GÖKÇEKLE BİR TELEVİYOZ PROĞRAMINA KATILMIŞ VE MELİH GÖKÇEK'İN TABİRİYLE BİR BALON GİBİ PATLAMIŞTI.ÇÜNKÜ ASILSIZ İDDALAR ORTAYA ATIYORDU.ŞİMDİDE TUTMUŞ 7 GENCİN SORUMLUSU MELİH GÖKCEK VE ERDOĞANDIR DİYE SÖZLER SARFEDİYOR.AMA GENÇLERİN ZİL-ZURNA SARHOŞ OLDUKLARINI SÖYLEMİYOR.BELKİ O ZIKKIMI İÇMESELERDİ SIZMAYACAK VE BÖYLELİKLE ÖLMEYECEKLERDİ.HADİ BU 7 GENCİ GEÇTİK... HATIRLARSANIZ Bİ KURAN KURSU YIKILMIŞ VE 17 FİDANIMIZ CAN VERMİŞTİ ONUN SORUMLULARI İPREGAZA AİTTİ AMA BU BEYEFENDİLER DİNE SATAŞARAK YURT GÖREVLİLERİNİ SORUMLU TUTMUŞ VE ADETA BİR MEDYA LİNÇİNE MAĞRUZ BIRAKMIŞLARDI.DEMEK İSTEDİĞİM BUNLAR 7 GENÇ ÖLMÜŞ 17 GENÇ ÖLMÜŞ HİÇ UMURLARINDA BİLE DEĞİL.BUNLARIN AMACI BİR ŞEYLER ÜSTÜNDEN DİNİ VE BİRİLERİNİ LİNÇ ETMEK.ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA KEMAL BEY BUNDAN SONRA NELERİ İSTİSMAR EDEREK KİMLERE SATAŞACAK.HAAA BU ARADA Bİ ŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ. SPİKER ÖYLE HEYECANLI KONUŞUYORDUKİ... SANKİ KENDİSİ PROĞRAMA ÇAĞRILMIŞ BİR YORUMCU GİBİ KEMAL BEYİ YÖNLENDİRİYORDU. SPİKERCİLİK DEĞİL YORUMCULUK YAPIYORDU ADETA. KEMAL BEYİN YANINA YAKLAŞIP Bİ SÖYLEDİĞİ SÖZLERDERN DOLAYI ÖPMEDİĞİ KALDI. YAZIK ZATEN ÜLKEMİZ Bİ MUHALEFETTEN BİDE MEDYADAN ÇEKMİYORMU? NE DİYEYİM ARTIK YORUM SİZLERİN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-01-2009, Saat:05:25 PM, Düzenleyen: gülsevra.
© 9492.698875 ©
Cvp: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
çok haklısın insanları düşünen kimse yok katılıyorum sana dünyada insan hayatı en ucuz ülkelerden bitanesi Türkiye malesef.maddi ve manevi düşünen yok insanları mesela; nedense o tartışma olduktan sonra 300 dolara sattıkları sayacların 123 dolarını tekrar halka verme geregi duydular acaba bu tartışma olmasaydı verilecekmiydi_?Saskinayrıca halkın bi kısmına verilecekmiş toplam verilen para 150 milyon dolar civarındaymış tüm halka verse ne kdar eder kim bilir Saskinçok düşündürücü....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-01-2009, Saat:08:07 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
Cvp: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok haklısın insanları düşünen kimse yok katılıyorum sana dünyada insan hayatı en ucuz ülkelerden bitanesi Türkiye malesef.maddi ve manevi düşünen yok insanları mesela; nedense o tartışma olduktan sonra 300 dolara sattıkları sayacların 123 dolarını tekrar halka verme geregi duydular acaba bu tartışma olmasaydı verilecekmiydi_?Saskinayrıca halkın bi kısmına verilecekmiş toplam verilen para 150 milyon dolar civarındaymış tüm halka verse ne kdar eder kim bilir Saskinçok düşündürücü....

belki önemli olan para da değil kardeşim. bunların amacı birilerinin üzerinden dine yada birilerine sataşmak. biliyosun medya lincine uğrayan veysel karani demir istifa etti. nedeni ne biliyormusun? evdeki gördüğü ahlaksızlığı dillendirmesi. güya gördükleri önemsiz seylermiş.. allah medyanın dilinden bizi saklasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
Şu söylediklerinizin bile ne kadar manasız oldugunu düşenememiş ve yazmış da yazmışsınız..Farkındalık bumudur sorarım size hatta siz inanların ölmüş kişilerin arkasından konuşmalarımıdır çözüm?
Üstelik de kendini aklamak için sarfedilmiş sözlerdir,zil zurna sarhoşdur diye neden başka kimse dememiş?Bunu da derince düşünmelisiniz...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇABALARI !!!
AvŞaR:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şu söylediklerinizin bile ne kadar manasız oldugunu düşenememiş ve yazmış da yazmışsınız..Farkındalık bumudur sorarım size hatta siz inanların ölmüş kişilerin arkasından konuşmalarımıdır çözüm?
Üstelik de kendini aklamak için sarfedilmiş sözlerdir,zil zurna sarhoşdur diye neden başka kimse dememiş?Bunu da derince düşünmelisiniz...

bakın ben tam anlatamadım galiba. biz filistin için ağlıyorken onlar orada içki içip alem yapmışlar. ve sonra alkol etkisiyle sızdıkları için gaz kaçağını farkedememişler.ve ölmüşler. BEN BİR ÖLÜ ARKASINDAN KONUŞMUYORUM. BEN KEMAL KILIÇDAROĞLU NUN, O 7 GENCİN ARKASINDAN SİYASİ RANT SAĞLAMA VE AK PARTİYİ ÇÖKERME PEŞİNDE OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM. ASIL ÖLÜ ARKASINDAN KONUŞAN KEMAL KILIÇDAROĞLU DUR.LÜTFEN YAZININ HEPSİNİ OKUYUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben yazıyı baştan sona okudum ve hiç bir mantık bulamadım ayrıca siyaset başlı başına birbirinden rant sağlamaktır bu durumdan bütün partiler bir şekilde faydalanacaktır..
Bilginiz var mı bilmem ama doğalgaz kokusuzdur ve farkedilmez..
Ayrıca yine aynı şeyi yapıyosunuz bu bir günah almadır,çünkü siz,ben ve diğerleri o gençlerin yanında değildik dolayısı ile ne yaptıklarını Rabbimden başka kimse bilemez..
Lütfen istirham ediyorum meseleyi parti meselesi değil de büyük bir acı olarak ele alalım...
Filsitine ağlıyoruz evet onların acısını da yürekten paylaşıyoruz,peki bunun dışında ülke olarak ne yapıyoruz söylermisiniz?
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu kılçtaroğlu -m.gökçek olayını her kes tam anlamamış.doğalgaz olayını da.sayaçların hepsi300 dolara satılmadı.2004 yılındakiler sadece.kılıçtar oglu bi şeyler duymuş ama ispatlayamadı. melih te iyi kızardı tabi.hiç böyle görmemi,ştim onu.

melihle ilgili çok iddaa var ankarada bula bula dogalgazı buldular.daha iyi şeyleri çıkarabilirlerbence. onun için parti geç açıkladı adaylıgını.
ben ankaradayım oyum , karayalçın kazan masın diye melih in.
ama melek deyil.
dogagaz dan ölen çocuklar için oh iyi oldu denemez. birilerinin hatası varsa hesap vermeli tabiki.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.