You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.

Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.

Forumcu
Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
EŞHEDÜ : ŞAHİTLİK EDİYORUM , SÖZ VERİYORUM VE YEMİN EDİYORUM Kİ ;

EN LA İLAHE :

1-Allah`tan başka kanun koyan hiç bir gücü kabul etmeyecek ve Allah`tan başka kendisine kulluk yapılan herşeyi reddedeceğim..!

2-Nefsimin arzu ve isteklerine tabi olmayacak , paraya , kadına ve erkeğe tapmayacak ,zevklerimin peşinden sürüklenmeyeceğim.

3-Irkçılık yapmayacak "izm"lere , ideolojilere , sentezlere ve düzenlere tabi olmayacağım.İslamdan başka tüm dünya görüşlerini ve doktirinlerini reddedeceğim..!

4-Heykele ve puta tapmayacak , putlaştırılan varlıklara itibar etmeyecek , ilahlaştırılmaya çalışılan hiç bir sahtekarı ilah olarak kabul etmeyeceğim.

5-Allah`ın dostlarını dost , düşmanlarını düşman bilecek , Allah`ın razı olmadığı hiç bir kişi , kuruluş , toplum ve toplulukla yardımlaşmayacağım.

6-İslam adına ortaya çıkan ve islamı saptıran , şeriatı inkar eden düzenin düzenbaz hocalarına , müftülerine , diyanet başkanlarına , namaz kıldırma memurlarına inanmayacağım..!

7-Makam , mevki , şan ve şöhret peşinde koşmayacak ve beni Allah`ın hükümlerine baş kaldırmaya zorlayan başta şeytan olmak üzere hiç bir varlığa aldanmayacağım..!

8-Piyasadaki fuzuli şeyhlere aldanmayacağım.Kendisine birşey sorulduğu zaman susan , konuşmayan , konuştuğundada İslamı saptıran sahtekar şeyhlere inanmayacağım.

9-Allah`tan başkasından yardım istemeyecek , kabirlerdeki ölülerden meded beklemeyecek , muskaya , muskacıya , falcıya ve gelecekten haber veren hiç kimseye inanmayacağım..!

10-Allah`tan başkasından rızık beklemeyecek ve bana nasip olarak gelecek olanlar konusunda tağutları Allah`a ortak koşmayacağım..!

11-İslama aykırı hiçbir tüzüğü kabul etmeyeceğim.İslama aykırı hiç bir kanun tarafından yönetilmeye razı olmayacağım.Hiç bir sporcuyu veya partiyi putlaştırmayacağım..!

12-İLLALLAH : : (Ya Rabbi ) Ancak senin hükmüne , kanunlarına , yani ilahlığına inanacağım.Senin kanunlarına göre hayatımı düzenleyeceğim.Senin kanunlarına göre yönetecek ve yönetileceğim.Senden başkasına kulluk yapmayacağım.Yaratıcı olarak seni tanıdığım gibi yönetici olarakta seni tanıyacağım.

13-Yaşadığım sürece senin kanunlarının yeryüzünde hakim kılınması için gayret edecek , nefsimi , malımı ve canımı Senin yolunda feda edeceğim.Sadece senin kanunlarına tabi olacağım.

14-Yaptığım her işte senin rızanı arayacak ve Senin razı olduğun kullardan olacağım.

15-VE EŞHEDÜ : Ve yine şahitlik ediyorum söz veriyorum ve Yemin ediyorum ki ;

ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RASULUHU : Tüm insanlığa örnek , önder rahmet olarak gönderdiğin Nebin Muhammed (s.a.v) Senin kulun ve elçindir.Hayatım boyunca kendime yalnız O`nu önder ve örnek bilecek , O`ndan başkasını önüme katmayacağım.

16-Muhammed (s.a.v)`in Kur`anı hayatına aktardığı şekilde bende hayatıma aktaracak ; O`nun küfre karşı verdiği tavizsiz mücadeleyide kendime prensip edinip tüm davranışlarımı O`nun bize TEBLİĞ ettiği Allah`ın vahyine göre düzenleyeceğim..!
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
KARDEŞ,

YUKARIDAKİ YAZI SİZE AİTSE MESELE YOK...
TEŞEKKÜR EDERİZ.....

Ancak yazı ALINTI ise lutfen yazı sahibinin adını yazı altına ekleyiniz,
ki yazanın hakkı yenmemiş olsun.....

SELAM KARDEŞİM....
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-04-2010, Saat:12:43 AM, Düzenleyen: SEYİTHAN.
Forumcu
RE: Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
seyithan

Allah c.c hak edenin hakkını verir.kimsenin hakkı zayi olmaz.amelleri melekler yazıyor.

burada hangimizin ismi gerçek ki?

çok düşüncelisiniz.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
yazı doğrumu yanlış mı?

sen bunu söyle.

altına yazarını yazarım yazmam benimle ilgilidir.

bunu yazan kimse değerini Allah c.c verir.sevabı yazana aittir.eğer yanışlık varsada cezası Allah c.c ye aittir.

sen yazan parmağa bakıyorsun yazılan yazıya bak.ben yazılan yazıya bakarım.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
ÇOK YAZIK.

TEKKELERİN YIKILDIĞINDAN HABERİN OLMAMIŞ.

BİLDİĞİN BİR TEKKE VARSA DOSTLARINA ŞİKAYET ET .ONLARA YARDIMCI OL.

TAĞUTUN DOSTLARI TAĞUTA YARDIM EDER.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kelimei şehadetle neleri söz veriyoruz.
AYETLERDEN HABERİN YOK İMAMHATİP LİSELİYİM DEYİP LAF YAZIYORSUN.

CAHİLLİĞİNİ ORAYA ÇIKARIYORSUN.

SANA YAZDIĞIM GİBİ LAİK-DEMOKRATİK-KAPİTALİM DİNİNİ DE KABUL ETTİĞİN İÇİN KARDEŞ OLAMAYIZ.

MÜSLÜMANLAR SADECE İSLAM DİNİNİ KABUL EDİYOR.

MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR.

LAİK DEVRİMDE AZ MÜSLÜMAN ÖLDÜRDÜK DİYE YAZAN BİRİ KARDEŞİM DEĞİL DÜŞMANIMDIR.

TAĞUT-ŞİRK-DİN-RAB-İLAH-MÜŞRİK-MÜNAFIK-KAFİR-MÜSLÜMAN
TARİFLERİNİ ANLAMAMIŞ ANLAMAK İSTEMİYENLERLE İŞİM YOKTUR.

BU YAZIYA CEVABI DA KARDEŞLERİM İÇİN YAZIYORUM.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-04-2010, Saat:09:57 AM, Düzenleyen: onuri.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.