Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kelime-i tevhid
Kelime-i tevhid
Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür
Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür
Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür
Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür Lâilâhe ill Muhammedun Rasûlüllah" "Allah'tan baska ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi