You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
her gün sadaka verecek para ya da vereceğin bir dilenci bulamayabilirsin. olur da şeytan şaşırtır bir iki vakit geçirebilir ve şeytanın vesvesesine uğrayabilirsin. bunda onların da etkisi olur. Allah'a dua edip bir süreliğine seni şaşırtırlarsa sen ne olduğunu anlamadan bu yola koyduğun başını musalla taşıyla özdeşleşmiş bulma ihtimalin de mevcuttur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
abi sen beni ölmeden mezara koydun. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
devam edeceksen, ya da daha açık konuşmak gerekirse, sakınmazsan bu olabilir. bak bana: ben karşılarında saygısızlık yapmıyorum. haddimi biliyorum. sana çok yol verdiğim için benimle uğraşıyorlar ama şu anda esas belalıları sensin. hem zaten bana bir şey olmaz, boyuna okuyor birileri. artık bu kadar okunmaya bir şey olacaksa zaten dua ederim varırım Rabbime kavuşmayı dilerim hiç acımam. bizde böyle. hazırsan bu duruma, devam etmende bir mahzur yoktur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kısaca, bu yoldan dönmemi istiyorsun yani. sınav mı bu? sen de bu işin içinde misin. yani şey açısından. benimle konuşup çevirmeye çalışıyorsun, onlar da korkutup çevirmeye çalışıyo. yani aslında aynı şeye uğraşıyorsunuz. ortak mısınız siz. gülücük
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Şu boğaz harbi nedir,
Varmı ki dünyada eşi,
En kesif orduların
Yükleniyor dördü beşi...

kafayı taktım sana, anlasana Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
o zaman senin de başın dertte.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
aynen öyle. sen gitmezsen ben gideceğim zaten. hayatım dolaşmakla geçti. giderim sonra 2 ay sonra mı olur 6 ay sonra mı olur gelirim. yanlız, eğer giden ben olursam geri döndüğümde seni bulmama ihtimalim kuvvetlidir. fakat, eğer sen gidersen çok kuvvetle muhtemel hiç bir kaybın olmaz ve bir iki hafta sonra -nasipse- kaldığın yerden devam edebilirsin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
iyi de koparsak bu benim için daha tehlikeli olmayacak mı. yani en azından birbirimize dua ediyoruz fikir veriyoruz. gördüğüm bir şeyden aşırı etkilenip psilolojim bozulursa bu inancımı etkiler , bu sefer de kaybedeceğime inanmaya başlarım. bendeki zayıflık onların iyice azmasına neden olursa bana kim yardım edecek? sen de olmayacaksın o zaman.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
benim olmama gerek yok. ne yaptığını ve nasıl mücadele ettiğini görüyoruz. rabbin de görüyor. ben sana zaten hiç bir zaman yardım etmedim. Bizlerden bir şey ummana gerek yok, sen ibadetine ve sakınma surelerine devam et; Vekil olarak Rabbin yeterlidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
tamam. bir deneyeyim o zaman. madem bu kadar ısrarcısın. seni kırmamak için ha. yanlış anlama. yoksa kafama sıkarım gene gitmem bir yere. neyse. bak gitmeyecem ama konuya dair yazmasam gene benle uğraşırlar mı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.