You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları

Forumcu
RE: Kehf suresi Zulkarneyn Tartışmaları
hissetmiyorsun. tamam. sana bir şey yok demekki. ama öbür yazınla değerlendirince seni de aksiyon olarak dğerlendirdiklerini düşünüyorum. yani senin ip le ilgili yazın, bugün yaşanan sürecin devamı gibi.ç Allah'tan sadakamı verdim. zaten dilenci dilenci diye yanmışım bugün. eve kadar denk gelmedi. diyorum Alahım dilenci. sonra 3-4 tane arka arkaya dilenci çıktı yoluma, etraftaki şartlardan dolayı veremedim. hepsini geçtim eve varmaya az kalmıştı. orda hiç dilenci olmazdı. resmen böyle yoluma atlıycak nerdeyse kadın. ona verdim. dedim yırttık gene ama. bu yazıyı görünce tamamdır dedim. seni de aksiyon olarak değerlendirmişler. süpriz olmadı desem yeridir. ama moralim biraz düzeldi. seni yıkılmamış etkilenmemiş ve ayakta görünce. Smile
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende tebdirliyim de ondan. ben misafir ağırladım evimde bugün, yarında ağırlayacameğer bende işin içindeysem pazar gününe kadar sağlığımı koruyabilirim Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
çocuklar ben akşam erken çıktım. bu kadar yakınlaşmaktan dolayı bir şeyler olacağını düşündüğümden işşin içine fazla girmeyin diye öyle şey yaptım ama rahat durmuyorsunuz.
ne bağırıyon nefer oğlan.
sesini duyar gibi oluyorum "yandım anam" diye bağırıyorsun ta Tahran'dan duyuyorlar sesini. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
abi bu işin şakası olurmu ya.
sen ki görmüş yaşamış bi insansın. ne yapmak lazım. sana da geldiler mi
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
geldiler mi. gelmezler mi. hiç gitmediler ki zaten sevgili kardeşim. biraz fark eti ama. şeytanın müfrezesi vardı, bu cin tayfası ordu halinde gelince biraz etkilendim tabi. Allah'tan meşhur bi laf varya: kötüye bir şey olmaz. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne gibi geldiler? varmı hasar filan. ya da duyguların nedir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Şu boğaz harbi nedir,
Varmı ki dünyada eşi,
En kesif orduların
Yükleniyor dördü beşi...
ne enteresan dimi Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah'ı inkar mı ediyor. kafir derken?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
Şu boğaz harbi nedir,
Varmı ki dünyada eşi,
En kesif orduların
Yükleniyor dördü beşi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
anladım. boğaz harbi diyosun.
diyosuun Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-02-2011, Saat:09:27 PM, Düzenleyen: neferkaminanu.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.