Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kefaret orucu hakkinda
Kefaret orucu hakkinda
İnsanlar Huzur mahşerde Kurandan mesuldür diyorsun o zaman sende bayağı bir vebal altına girdin gibi geliyor bana
RABBİM hidayet versin iyiliğe ruhsatın devamını nasip etsin dikkat edin yazdıklarınıza
çok dikkat edin fazla mesuliyet sonra ağır gelir ağır yükün altında ezilmekte var biliyormusunuz?
ALLAH rahmet sahibidir afftemeyi çok sever.
vede yine öncelikle rahmet yayan sapık ve şeytan kelimesini kullanmış yanlışla burda size yazdığım için özür diliyorum iftira atmak için yazmadım ancak sehven yazdığım için düzeltiyorum.
diğer yazdıklarınıza soruma cevap yazın öyle yazacağım
61 gün kuranın neresinde yazıyor diyorsun söyle o zaman miraç sonu kırklar meclisi efsanesi hikayesi Kuranın kerimin neresinde var??
Kuranı kerim diyorsun ama bazıları bizde kitap yok deyişler var diyor bu ne demek???
Bazıları bizde Peygamberlik kadrosu boş henüz talip olan çıkmadı diyor bu ne demek???
kalp kırmayalım doğru ama boşa da konuşmayalım ne dersin??
bir kişinin kolunun kesilmesi ile 39 kişinin kolundan kan akması Kuranı Kerimin neresinde var
Kırklar Meclisi efsanesi ile Peygamber Efendimizi hiçe saymak onu küçümsemek ne demek Kuranı Kerimin neresinde var ???
bırakın kardeşim anladık sizin ne demek istediğinizi uhud savaşında bir sahne bölümünde yazdıklarınızla
Ashaba, Sahabeye hakaret etmek Kuranı Kerimin neresinde var söylermisiniz Peygamber Efendimize hakaret etmek Peygamber Efendimizin hanımlarına hakaret etmek Kuranı kerimin eresinde var yazarmısın bekliyorum yaz ama kaynaklarını doğru ver
muhataplık konusuna gelince haklısın biz Ashaba Sahabeye dil uzatanı bile muhatap alıyoruz ne dersin fazla uzatmıyorum bana bu sorularıma verebileceksen makul cevaplar ver yeter yok cevabın yoksa dediğin gibi sükut edip susalım
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi