You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Kedi Isırması
Sevgili kardeşlerim beni kedi ısırdı bacağımdan... Bu olay dün oldu. Üniversitede gerçekleşti. Üniversitedeki kediler aşılanır diye dün doktora falan gitmedim. Kimseye sormak aklıma gelmedi, derslere girince acımı unuttum. Bacağımda iki kesik var sadece. Üniversite, tehlikesiz olduğunu sandığım bir bölgede. Kedi de normaldi, şakalaşırken birden sinirlendi ve beni ısırdı, yani böyle oldu. Bir daha da okula soramayacağım çünkü tatile girdik. :/ Daha önceden aşı olduğum için şimdi gitmeye üşeniyorum. Daha önce dediğim, 2 yıl önce falan dı, o zaman da tırmalanmıştım. Şimdiye etkisi geçmiştir. Böyle takıntı yapıp 2 senede bir aşı mı olayım yani? Kediyi 10 gün sonra kontrol edeceğim, öyle karar verdim. Siz ne dersiniz? Kuduzla ilgili beni daha çok strese sokacak yorumlar, videolar falan beklemiyorum, haberiniz ola. icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: Kedi Isırması
Aleykumselam ,, ben bulasici hastaliklar şube de calisiyorum.. Bunlarla ilgilenmiş oluyoruz,, kedi asilanmis olsa da siz kendinizi temkine almalisinz,, kuduz asisi yaptirmalisiniz.. Merak edilecek birşey yok.. İçiniz ferah olsun.. Ama hastaneye gidip kuduz asisi olmuş olun inş,,,

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Kedinin kesin asili olduğu bilinmekte midir,,
Veya da aşı tutmuşmudur...
Kedinin asidinin tutmuş olacagi kesin bilinemeyeceği için,, siz kendinizi güvene almalisiniz..diye düşünüyorum..

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.