You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
kayserılı
arkadaslar benım kayserıde unıversıtede okuyan bır arkadasım var o bana anlatmıstı bu hıkayeyı çok gulmustum ve sızlerınde tebessumle okuyacağını dusunuyorum malumunuz kayserı deyınce zekı ınsanlar tıcaret yapanlar gelır akla ve hıkaye...

BIR ADAM VARMIS BU ADAMIN INEĞİ HASTALANMIS ADAM ABDESTINI ALIP NAMAZA DURMUS SONRA ELLERINI ACMIS YARABBIM BENIM INEĞİM ÇOK HASTA NE OLUR INEĞİMİ İYİLESTIR EĞER INEĞİM İYİLESIRSE 15 GUN ORUC TUTACAM DIEE YEMINLER ETMIS ARADAN BIRAZ GECMIS ADAMIN INEĞİ İYİ OLMUS ADAM SUKUR NAMAZINI KILIP YARAB SANA SUKURLER OLSUN DEYIP 15 GUN ORUCUNU TUMUS AMA ARADAN BIKAC GUN GECTIKTEN SONRA ADAMIN INEĞİ OLMUS ADAM TEKRAR NAMAZA DURMUS VE ACMIS ELLERINI ALLAH IM SEN BENIM INEĞİMİ İİLESTIRMISTIN BENDE SOZ VERDIĞIM 15 GUN ORUCUMU TUTMUSTUM AMA SIMDI INEĞİM OLDU O YUZDEN BENDE ALACAĞIMI BOLE ALIRIM DEYIP ALLAH A SOYLE DUA ETMIS 15 GUNLUK TUTTUĞUM ORUCU RAMAZAN ORUCUNDAN DUSERIM OLEN INEĞİMİDE KURBAN BAYRAMINDA KURBAN KESMIS OLARAK KABUL EDERIM DEMIS gülücük gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: kayserılı
kaysereli deyince benim aklıma hep pinti insanlar geliyor nedense

fıkra çok güzel sayende güldük rebbimde seni güldürsüngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaysereli deyince benim aklıma hep pinti insanlar geliyor nedense

Aaaa aşkolsun ama ne cimriliğimi gördün kız mantı istedinde yollamadım mı???
Teşekkürler...gülücük
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaysereli deyince benim aklıma hep pinti insanlar geliyor nedense

Taktın sende bize hee ne cimriliğimizi gördünniconiconböğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
CİMRİDEN ZİYADE CAHİL BİR MÜSLÜMANMIŞ BU KAYSERİLİ yes

AMA BİLİNÇLİ MÜSLÜMAN OLAN KAYSERİLİLER BÖYLE DEĞİL BEN ŞAHİDİM YANİ yes

GÜZLEDİ KARDEŞ SAĞOLASIN...ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.