You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

beYaz yoLcu
Cvp: Kayseri'de DEPREM
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben msn deydim deprem olduğunda, sallandım eşyalar falan takır takır ses çıkardı. Bilmiyorum ama hiç korkmadım hatta o anda konuştuğum kişiye bile söylemedim deprem oldu diye..
Yeraltı allahü ekber dedi sanırım.

Ben eğer evde olsaydım napardım bilmiyom 7. kat nasıl sallanırdı hiç düşünmek istemiyom duğrusu: ((

İyi ki evde değilmişsin o zaman canım..
Kendine iyi bak lütfen allaha emanet ol..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Kayseri'de DEPREM
Ay Rabbim korudu walla.
Ben hala şoktayım.Deprem oluo ben nasıl daldıysam sallanıorum we deprem olduğunu anlayamadım.Sewinç abla Esra sallanıoruz diince aklım başıma geldiüzgün
Rabbim cümlemizi korusun inş.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
17 ağustos depremini ayakta yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum geçmiş olsun
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: RE: Kayseri'de DEPREM
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay Rabbim korudu walla.
Ben hala şoktayım.Deprem oluo ben nasıl daldıysam sallanıorum we deprem olduğunu anlayamadım.Sewinç abla Esra sallanıoruz diince aklım başıma geldiüzgün
Rabbim cümlemizi korusun inş.

AMİNNN YAüzgün
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Kayseri'de DEPREM
Sadgeçmiş olsun arkadaşlar
kocaeli depremini yaşadık bizde iyi bilirim ne olduğunu
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yetkililer geceyi evde geçirin diyemicem dedi bakalım hayırlısı olsun Rabbim en iyisini bilir: ((
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.