You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaynana sevmediği için ayırmak

Kaynana sevmediği için ayırmak

General
RE: Kaynana sevmediği için ayırmak
ya zaten konunun kendisi atraksyon :D

gelin-kaynana diyoruz..ne diyoruz gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Belki de kriterlerim anneminkilerden daha keskin olduğu için böyle rahat konuşuyorum.

Ayrıca anneden tavsiye alınmaz demiyorum ki. Anneden tavsiye alıp düşünüp taşınıp bu kız bana uygun değil demek başka şey kıza gidip ayrılmalıyız, annem diyor ki birbirimize uygun değilmişiz demek başka şey.

Erkek olmak da zor. Hani öyle bol keseden salladığımı düşünen varsa diye söylüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam da nereden biliyoruz ki öyle olduğunu..belki annesinin ağzı ile değil gözü ile gördü..bol keseden sallamak değil bu kardeşim hayat tecrübesidir..sende zamanla tecrübe kazanacaksın gülücük

bu arada biz bu kadar hararetli tartışıyoruz ama konuyu açan kardeş nereye kayboldu :D

bir taş attı kuyuya kaçtı
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.