You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaynana çeşitleri

Profesör
Kaynana çeşitleri
Asabi Kaynanalar:
Anlaşılması en zor tiplerdendir... Söylenen her sözün altında bir art niyet vardır...
...
Köylü Kaynana:
Gelin ve oğluna, özel günlerde çok erken saatlerde gelerek onlarla geçirmesidir... Bir yere gidilecekse muhakkak o da gitmelidir...
...
Şehirli Kaynana:
Ulaşım zorluğu nedeniyle damadın veye gelinin evini kendi evlerinin yakınına isterler...
...
Şen Kaynana:
Bulunması zor tiplerdir... Gelin ve damada karışmaz. Bol bol güler...
...
Temizlikçi Kaynana:
Sürekli temizlik yapar, gelininin evinin pis olduğunu sanır... Onların evine gelip bol bol temizlik yapar.
...
Patron Kaynana:
Parası, mülkü, tahvili olan bir tiptir... Her şeyi parayla satın alacağını sanır...
...
Savaşçı Kaynana:
Bağırmaktan başka işi yoktur... Bol bol geline laf atarak saç başa kavga eder...
...
Yemekçi Kaynana:
Hayatlarında en çok yemek yapmak, yedirmek onları çok mutlu eder... Gelinlerine öğretmeyi sever.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Kaynana çeşitleri
Temizlikçi Kaynana:
Sürekli temizlik yapar, gelininin evinin pis olduğunu sanır... Onların evine gelip bol bol temizlik yapar

bizim ev sahibi aynen böyle. iki arada eve girip balkonları yıkayıp gidiyor :D :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
))) kaynana demeyin yahu ben sevmiyorum o kelimeyi )) onlara cocuklarını paylaşamayan annler demek lazım
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
şenlik dışında hepsi var bizimkinde :p
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.