You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: kayıp aranıyor !
sen mail atabilirsin rabia istiyosan
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
evet
olaydı sükutun dediği gibi seninle iyi bir şair atışması yapardı onda da var öyle bir cevher yanılıyo muyum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Edebiyati sevdigini biliyorum ama:
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
üye olduğun başka bir site vardı ve sitedeki her üye ben hariç :D şiir yazıp bizle paylaşıyodu
ve şair atışmasını da ilk kez orada görmüştüm çok hoşuma gitmişti öyle güzel atışıyolardı ki hayranlıkla takip ediyodum ki ben şiirle hiç ilgilenmem hiç hazetmem ona rağmen :D

ama sitarecim yapalım senden sözünü alayım karşına atışacağın birini çıkarır atıştırırız sizi olmaz mı cancağızım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Simdi yaz desen yazamam herhalde soz vermiyim he gülücük
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.