You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayınpederimle sorunum ..

Kayınpederimle sorunum ..

Üye
RE: Kayınpederimle sorunum ..
Kendini ziyade üzeceğin bir konu değil ifade ettiklerin. Kayınpederin, namazına, ibadetlerine, ne bileyim genel ahlakına, edebine önem veriyor ve İslam için gayret sarfediyorsa,
Daha ne yapsın ki kayınpederin.
Efendim kandillere inanmıyor, yani inanmasın, Allah emir buyurmadı ya...
Yani çokça kendini parçalayacağın bir durum yok ortada onu demek istiyorum. Yardım almaya da gerek yoktur.
Kur'an'a önem veriyor O'nu okuyor, O'nu uygulamaya çalışıyorsa,
Kur'an'ı abdestsiz okuyormuş bırak okusun zaten okumaya abdesti şart koşmamışlardır.
Buraya da kafanı takma.
Efendim abdestsiz Kur'an'ın kabına dokunuyormuş, ne yapalım ki, Kur'an'ı hayatından lağvetmesin ve Kur'an'la iç içe olsun önemli olan budur.
Bu açıklamamı şöyle anlama, üzüldüğün hadiseleri önemsiz buluyorum, yok ama çok da kendini hırpalayacak mevzular değildir demek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun...
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bazen sen ne yaparsan yap insanlar görmek istemedikten sonra bakar ama görmez ve inanmaz..

müslüman bildiğini söylemekle yükümlüdür..biz söyleriz almak isteyen alır..yüzyıllardır herşey ortada , deliller sunulmuş , geçmişte yaşananların hepsimi uydurma ... o kadar delile karşı hala inanmamak istiyorlarsa inanmasınlar

O kâfirler, beni bırakıp da kullarımı dostlar edineceklerini mi sandılar? Doğrusu biz cehennemi o kâfirlere bir konukluk olarak hazırladık. (KEHF/102)
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH hepimizden razı olsun..amacımız rıza değil mi gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.