You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Kaybetmek ?
Vazgecmek midir kaybetmek, yada tutundugun bir dalin kırılması mı?
Korkmak mıdır veya, yaptıklarından,yapacaklarından, umut ettiklerinden, yarınlarından…
Bekletmektir belki de, söz veripte zamanını ayarlayamadıgın.
Umut olmadan yaşayabilir mi insan_?
Düs kurmadan hayal etmeden…
Hep yarin dersin ya hani, yarinlari beklerken
Dünde kalan yarinlar bile hala umuttur yapamadiklarina
Günün inanci yarinin umududur hayatimizda…
Yürüdügün yol camur, firtinalardasin, ey gönül
Elbet bu camuruda asar bu ömür
Feryadin sarinca dört bir yani, inleyince yerle gök
Sessizligin dahi feryad olup icindeki karanliga yagar
Ah bir aglasan, caglayan irmaklar misali aksa gözün yasi
Aksa da kurtulsan icindeki karanliktan…
Sorgulayinca kendini kaybettigin seylerden, sebepsiz sebepli
O zaman anlarsin zamana kafa tutmakla kaybettigini
Gecerken ömrün yarinlarin umuduyla, ne kadar kafa tutarsan tut zamana,
Bir cizgisi vardir Hayatin asilamayan, yazilani yaşar gönül….

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kaybetmek ?
Tesekkürler Cok Güzel bir yazıydi.

Dağılıyorum....
Dağılmaya gidiyorum ve belkide dağıtmaya... Doldum... dolmuşum... acıyor.... içim acıyor..... içim cam kırıklarıyla doldu.... her bir kelimem içimde kırılıyor ama dilimden cıkmıyor...

Uzakları sevmiyorum...
Uzanıp dokunmak istiyorum saclarına, sarılmak istiyorum sıkı sıkı... ama uzak cok uzak... uzakları sevmıyorum.. yanında olmak istiyorum... bir çayın deminde, bır denizin kıyısında, bir otobusun yanyana duran ıkı koltugunda yada bır bahcenın bankında....

Varabilir miyim sana...
Uzansam dokunabilirmiyim sana... alabılırmıyım ama'ları verebilirmiyim iyiki'leri.... yanında olmakla varmak arasındaki o ince çizgiyi geçebilir miyim... gecenın içinde bekleyen mumlarını yakabilirmiyim.. gecelerine, gecenin içindeki yaşlarına dokunabilirmiyim... zamanı durdursam yetişebilirmiyim sana...

Zamansızlığıma...
İsyan etsem durdurabilirmiyim... silebilirmiyim bu kavramı... zamanın içinde kaybolmayı denesem yapabilirmiyim.. herkes aynı cevabı versede baska bı cevap bulabılırmıyım...

Seviyorum...
Seni anlamaya çalışmayı... savaşmayı.... gecelerimi... bıcır bıcır anlamsız konusmayı... susmayı... anlamlı anlamsız cumleler kurmayı...

Dağılıp uzaklara gitmeyi, varabilmeyi, zamanlı zamansızlıklarda kaybolmayı seviyorum...
Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kaybetmek ?
rica ederim

seninki de çok güzeldi ben teşekkür ederim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.