You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Katsayı Uygulaması Kaldırıldı

Profesör
Az önce haberlerde dinledim. YÖk imam hatip liseleri ve meslek liselerine üniversite giriş sınavında uygulanan katsayı uygulamasını kaldırdı.Bundan sonra tüm lise mezunları sınava eşit şartlarda giricek.Hepimizin gözü aydın tabi bizden geçtide bizden sonrakiler faydalanır inş.gülücük Hayırlı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Katsayı Uygulaması Kaldırıldı
hayirli olmasi temennesi ve çok içten arzusuyla inşallah

gecenden gecmiş ilerisi için bir umut digerleri ve diger gelecekler için

yine de nolur nolmaz gülücük
Degerli Alime-i Nur Kullanicisi Jul 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2009, Saat:07:35 PM, Düzenleyen: Alime-i Nur.
Üye
çok sevindirici bi haber.....sonunda bugünleri de gördük yaaa.....ifade

:hııh:p bu arada bizden nie geçmiş olsun ki....ölmedik yawff daha.....Big Grin karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
bende haberlerde izledim bizden sonrakiler çok sanslı artık ohh bee içim rahatladı Rabbime şükürler olsun....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
elhamdülillah. ekrem kardeşin dediği gibi bizden geçti artık . bizden sonrakilere faydalı olur inşaallah.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bızden de gecdıde :D ben ıkıncıyı bıtırcem karizm
bn katsayı ınadına kazanmısdım sımdı daha kolay olcak karizm

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
biz üniversiteyi bitirdikten sonra oldu ama olsun Rabbim sonunda bizim için bu günleri gösterdi ya bu da yeter bizden sonrakilere hayırlı olur inşallah cümle ihl li kardeşlerin gözü aydın olsun
her lafa verecek bir cevabım vardır ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
ben çok mutluyum benim zamanımda olmadı ama şimdiki gençler adına içim rahatladıı şükürler olsun katsayı kalkı
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
burdakı herkes sankı yaslanmıs gıbı konuso gncler felan :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.