You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaş aldırmak günah mıdır ?

Kaş aldırmak günah mıdır ?

Kıdemli Üye
RE: Kaş aldırmak günah mıdır ?
Ben diyorumki , acaba resulümüz kaş almayı herkesemi yasakladı dedim , tevrattanda yani eski ahittende ayeti yazdım kaş alma yasağını , her hadise balıklama atlamamak lazım diyorum , hç bişe değilim reyyan , delilleri istersen yazarım fakat sen baştan reddiyeye odaklanmışsın , ehli sünnetide bilmiyorsun .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-04-2013, Saat:11:36 PM, Düzenleyen: e2828.
Profesör
yaz bakalım görelim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
eaki ahit - yasanın tekrarı - Siz Tanrınız RAB'bin çocuklarısınız. Ölülere ağıt yakmak için bedenlerinizi yaralamayacaksınız. İki kaş arasındaki tüyleri almayacaksınız.

tevrat kurallarını , hadis uydurup islam kuralı gibi müslümanlara gagalamışlar .
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
muharref kitaplarda hadislere benzer söz var diye (ki alaka yok siyakı farklı) bu onların mevzu olduğu anlamına gelmez. muharref kitaplarda olan kimi şeyler kuranı kerimde de vardır, birinin varlığı diğerini iptal etmez.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
gene soru soruyorum diye sinirlenmede , ben anlamak için soru sorarım ona göre kafamda delil belirir , soruyorum , hangi ayette deforme olmuş yada bozulmuştur diyor tevrat ve incil için ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-11-2013, Saat:02:44 AM, Düzenleyen: erfan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.