You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kaş aldırmak günah mıdır ?

Kaş aldırmak günah mıdır ?

Profesör
RE: Kaş aldırmak günah mıdır ?
ona bakarsan herşeyi Allah yarattı. peki Allahın yarattığı herşey sevapmı yada günahmı? birde böyle düşün. sakal kesmekte caiz değil zaten ama şimdi tam hatırlıyamadım kesin bişey diyemeyeceğim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
nasıl günah deil hiç mi hadis okumuyomusun sen kardeşim 1 kadın niye kaşını alır karşı cinse güzel görünmek için kaş almak için şart erkeğe benzemektir benziyo ki elini yüzünü yoluyo
Degerli ankaralı Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neden müslümanlar hiç ortak nokta bulamıyor herkes aynı şeyi anlatıp farklı farklı yorum nasıl yapabilmiş hayret
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bilenagülücük bu durum insanların gururundan kaynaklanıyor...yanlış bir bilgi duymuş olasalar dahi bunu kabul etmeyip ısrarla haklı olduklarını iddia ederler..o yüzden bu karmaşa..amac haklı olmak değil üste çıkmak oluyor bazen...ve tv da radyolarda piyasada ne oldugu belli olmayan insanların sohbetlerini dinleyip dogru sanıp onlardan ögrenmeye calışıyorlar ilmihal bilgilerini o yüzden bazı konularda anlaşmazlıklar çıkıyor...halbuki çokk hoca söyler ki islam ilmihali dediginiz zaman...ömer nasuhi bilmen...islam ilmihali kitabıdır...bilinen en doıgru şekilde ilmihal bilgileri veren kitap...alınız evinizde bulunsun takıldıgınız yerde bakın neden işi tartışmaya döndürüp ben haklıyım'a getirmeye calışıyorlar anlamadım gitti...

kaş aldırmak ile ilgili kaynagı belli olan hadisi şerifler var...zaten neyin tartışması yapılıyor ki halagülücükbazen insanları anlamakda çooook zorlanıyorum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sasılacak biri değil zaten yusuf...en dogru en gercek şekilde onun kitabından ögrenilir...herkesin evinde bulunması gereken bir kitap aslında ...başka insanlara sormaya da luzum yok
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.