You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karoglanin Bayrak ve Sancak Azizdir Cignetilmez Risalesi

Forumcu
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

[Resim: tevhid-u.GIF]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:38 PM, Düzenleyen: Mihman.
Forumcu
RE: Karoglanin Bayrak ve Sancak Azizdir Cignetilmez Risalesi
Her lâfa verecek bir cevabim vardir!!! Fakat; bir lâf'a bakarim lâf mi diye, Birde söyleyene bakarim adam' mi diye

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
bayraklar günümüzde semboldür , bir çok devlet zamanında kendi halkından habersiz ve zorlama ile kendilerine bayrak seçmiş ve bunu sembol olarak kullanmaya başlamış , bayrağın dini hiç bir kıymeti yoktur , buna dair hiç bir ayet yoktur , bayrağın din açısından kutsal olduğuna dair bir tek ayet bulamasınız , bayrak devleti simgeleyen sembolden başka bişey değildir . islam dini sembollere gömülecek kadar basit değildir . bayrak kültürel ve devletsel bir simgedir .
devletlerin kendilerine seçtikleri sembol olarak kabul ediyorum bayrağı .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:12 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Bu ne hiddet bu ne şiddet bu ne uslub gülücük esteğfirullah
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
bayrağı devlet simgesi olarak kabul edince neden vatan haini oluyorum ? anayasada bayrağın tanımı nedir ? devlet sembolü değilmi bayrak ? bayrağı devlet sembolü gören vatan haini oluyorsa yazık sana , ne görecektimya , islamı mı simgeliyor dicektim ? anayasada bayrak islamı simgeler diye bir maddemi var ? her devlet kendi bayrağına islamı simgeler der ozaman kaç çeşit islam olur ? bide küfür ediyorsun yazık sana . türkiye anayasasında bile bayrak islamı simgeler diye bir şey demiyor .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:19 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
vaiz senin kullandığın uslupta uslup değil yani o mesajını değiştirmelisin
sedat sende herşeye cevap vermek zorunda değilsin
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kardeş hayırdır ya bu sitede tek senmi varsın onasıl küfür etmektir öyle dinden diyanetten bahsediyosun konuştuğun usluba dikkat et biraz neyse davan derdin anlat
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
türk bayrağı islami simgeler lafını kabul etmiyorum diye vatanı sevmiyormu oluyorum yani ? islamın simgelenmeyemi ihtiyacı var ? her devlet kendi bayrağına islamı simgeler derse , herkes kendi sembollerine islamı simgeler derse bu işin sonu nereye varır ? haşa kaç çeşit islam varki çeşit çeşit bayraklar islamı simgelesin ?

bayrak devletlerin kendileri için kabul ettiği semboldür .

bayrak islamı simgeler demeyle islammı olunuyor ? genel evlerde kadınlar satılıp vergi alsınlar , faiz almış başını gitmiş , fakir fukara faize gömülmüş , kuran ayetleri uygulanmamış ee bayrak islamı simgeliyor diyerek mi müslüman olalım ? devletin kendisi bile bayrak islamı simgeler demiyor , bunu anayasada söylemiyor sen nerden uyduruyorsun bide bayrak semboldür deyince , küfür ediyorsun bana . doğrular işine gelmez siz gibilerin tabi . milleti bu laflarla uyutun yıllarca , sembollerle avutun .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:39 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.