You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karoglanin Bayrak ve Sancak Azizdir Cignetilmez Risalesi

Karoglanin Bayrak ve Sancak Azizdir Cignetilmez Risalesi

.
RE: Karoglanin Bayrak ve Sancak Azizdir Cignetilmez Risalesi
Sedat insanların damarına basıyorsun sürekli.. Senin söylemenle o kişi düşüncesinden fikrinden taviz verecek yada değiştirecek değil ..öyleyse bu tarz hareketlerini yont biraz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
o damar denilen şey hurafeyse , delilsizse , islamla alakası yoksa ve islam diye millete yutturuluyorsa beni öldürseler susmam kimse kusura bakmasın , bu uğurda ölmek bile ne güzel .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:51 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
.
Ya sedat altı üstü bir monitör karşısında klavye başında yazıp duruyon ..duyanda cephede savaşıyon sanıcak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim açıklamaların kesinlik içeren açıklamalar sana doğru olan açıklamalar ikna olmassa bırak gitsin adam ben seninle allah birden başka bir konuda anlaşamam ama sana edilen hakret ve küfür benide üzdü hoş bir şey değil ama diyorumya olayı görüyosun adam çoşmaya başlıyor tamam de bırak kendi haline
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Daha önceki başlıklara yorumlarını bilemeyecegim arkadasın ama evet delilsiz akil vari olunmayan şeylere cevap vermek gerekir.. anlatabilmek gerekir.. mümin kardesımızı düşünerekten..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ilk söylediğimde küfür etti zaten , anayasada bayrak islam sembolüdür diye bişey yazmıyor , ben olanı söylüyorum , bişeye ısrar etmedim , o ben öyle inanıyorum dese zaten selam der geçerim , ben her zaman kibarlığımı ve sükunetimi koruduğumu düşünüyorum . kesin değilmi anyasada varmı bayrak islam sembolüdür diye ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:03:55 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
vallaha ben ilk yorumunu okudum senin, dedimki küfür yolda ilk yazdığı şeyde ince bir küfür sonra devamı geldi neyse geçmiş olsun diyorum sende biraz daha dikkat et haksızsın demiyorum sana gerek yok imam şafinin bi lafı var sende biliyosun ,öyle yap gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.