You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karakalem sanatı...

Karakalem sanatı...

köyün delisi
RE: Karakalem sanatı...
bunlar illüstrasyon. illüstratif çalışmk şüphesiz ki çok zordur fakat tarama çizgileriyle yapılmış daha rahat çalışmalar daha çok şey ifade eder bence.. birebir çizmenin pek bir espirisi yok bence.. hocamın da dediği gibi, sanat aynını yapmak olsaydı en iyi sanatkar fotograf makinesi olurdu (;
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
resim çizme yetenegim olsaydı sadece karakalem çizmek isterdim ama malesef yok

tşkLer sukut
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben sana öğretirim heidi :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Cok basarili olmasada bende bigun karakalem calismalarimi paylasirim belko gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.