You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karakalem sanatı...

Karakalem sanatı...

Administrator
Karakalem sanatı...
Yüzyıllardır ressamların vazgeçemediği bir malzeme olan kurşun kalem ve kömür kalemle gerçekleştirilen karakalem çalışmalar, izleyenlerde her zaman farklı bir hayranlık uyandırmışlardır. Yağlı boya ve sulu boya çalışmaların renk zenginliğini bir kenara bırakarak oluşturulan bu ışık-gölge ve kontür çalışmaları, başlı başına birer sanat eseri olmalarının yanı sıra, renkli çalışmalar için yol gösterici bir rol üstlenirler.

En temel resim malzemesi
Kurşun kalem en temel resim malzemesidir. Resme başlayanların mutlaka üzerinde çalışması gereken kompozisyon ve ışık-gölge tekniklerini kara kalem resimlerle geliştirmek en uygun çalışma yöntemi olacaktır. Boyaların kendilerine has özelliklerini ve teknik zorluklarını bir kenara bırakarak, kara kalem çalışmalarla resme ilk adımınızı atabilirsiniz.

[Resim: 98576001.png][Resim: 76263409.png][Resim: 19171946.png][Resim: 63682357.png][Resim: 96620584.png][Resim: 21383510.png][Resim: 90519435.png][Resim: 39273446.png][Resim: 97387922.png][Resim: 11330040.png][Resim: 91038726.png][Resim: 78212883.png][Resim: 18479256.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Karakalem sanatı...
eyw kardesım guzel paylasım ama bn tukenmez kalem calısması yapıom olmaz mı :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
anladin anladin anladin anladin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
güzel resimler ve güzel paylaşım teşekkürler :D

Güzєllıĸ; śαĐєcє güzєl ôlαn يєỳlєrĐє Đєğıl, güzєl görmєĸ ıśtєĐığın hєrيєỳĐєĐır...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.