Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
karadenizli bilgi yarışmasına katılırsa...
karadenizli bilgi yarışmasına katılırsa...
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şahanee uğraşmaa sen buu lazlaaa değmezz
ne güzel demişin yaaa :D
Saolsınnnnbak senle işbirliği yapabiliriz düşmenımız aynı ne de olsa
(lazlar)

bende karadenizliyim usagum :D
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şahanee uğraşmaa sen buu lazlaaa değmezz
(lazlar)
Bilurum daaa senin dee laz oldugunu ama olsun içinde belki benden olamk gibi bi his wardırr hee ner dersinn(anladınn sen onu)
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şahanee uğraşmaa sen buu lazlaaa değmezz
(lazlar)
Bilurum daaa senin dee laz oldugunu ama olsun içinde belki benden olamk gibi bi his wardırr hee ner dersinn(anladınn sen onu)
ee ama sey ben laz değilim kii
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şahanee uğraşmaa sen buu lazlaaa değmezz
(lazlar)
ee ama sey ben laz değilim kii
Sen necisin o zamannnn yawww
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karadenizlileri herkes laz sanıyo.laz farklı bişey.onların dili bile ayrı.ben bile laz değilim mesela.karadenizliyim
Anaaaaa cidden mi?
Ben laz sanıodumm Karadenizlileriii
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

bak senle işbirliği yapabiliriz düşmenımız aynı ne de olsa