You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Karabasanın Hakikati Nedir?

هل أنا حقاً أنا ؟
Bu olaya karabasan veya kıllı yaratık deniliyor. Bu olayın aslı vardır. Ancak tehlikeli bir tarafı yoktur. Bazı cinlerin manyetik yönü ağır basan bazı insanlara değişik şekillerde görünmesidir. Cinler bünyesi hassas ve manyetik özellik taşıyanlar ile irtibat kurabilirler. Aynı yerde sadece bir kişi fark eder diğerleri anlayamayabilir. Demek ki manyetik bir durumunuz söz konusu. Tehlikeli bir durum yoktur.

Bir Cinin dilinden Karabasan(gerçekse):

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-04-2013, Saat:05:38 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Karabasının Hakikati Nedir?
Evet taha bu tarz iletişimleri çevremde de çokça gördüm bu yüzden paylaşmakta bir mahsur görmedim (doğru olması muhtemel).
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-04-2013, Saat:05:41 PM, Düzenleyen: kalemşör.
Cezalı Üye
RE: Karabasanın Hakikati Nedir?
Big Grin karabasan burdaki cin girmesi gibi degil uyurken her tarafim tutuluyor hareket edemiyor sesimi cikaramiyorum dua okuyunca sanki cozulme oluyordu bilincim yerinde oluyor yalniz sirt ustu yatinca cok oluyordu.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.