You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Kapanma Sorunu
Selam arkadaşlar biliyorsunuz sitemiz 3 gündür kapalıydı. Hostumuzu sağlayan firmaya çok yoğun saldırılar oldu.Bu yüzden sunucular yandı ertesi gün yeni bi makineye geçildi fakat oda aynı gün içinde devre dışı kaldı.Bu yüzden 3 gün boyunca çeşitli sunucular denedik ve en sonunda bu makineye geçtik. Bu yüzden bi kaç gün kapalı kaldık.İnşallah bu sunucu saldırılardan etkilenmeyecek.Umarım birdaha bu tarz sorunlarla karşılaşmayız.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Kapanma Sorunu
ve aleyküm selam. geçmiş olsun hepimize inşaallah. inşaallah bir daha bu şekilde uzun bir süre kapalı kalmaz.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ey Allahım yaa

nerde bi sorun var bizi buluyor Kizgin töbe töbe

neyse hayırlısı olsun

inşallah daha yaşanmaz sorun falan
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu bizim siteye yapılan bi saldırı değildi.Hosting sunucumuza yapıldı ve büyük çaplıydı. Saldırılardan etkilenmeyecek bir makine kurana kadar 2 3 gün kapalı kalmak zorunda kaldı siteler. Yani sadece bizim sitemiz değil ortalama 400 site bu sorundan dolayı hizmet dışı kaldı geçici bir süre.Neyseki bu makine gayet güvenli bi şekilde kuruldu inş. etkilenmeyiz bidaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
bnmkasayı verıcem en sonunda Big Grin gelsınler bıde onu kırsınlar kahkaha

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kıskanananımız cok meyve veren ağaç taşlanır ....

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
evet ya açılmadı bı turlu
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.