You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kanal 7'nin bu dizi ile işi ne?

Profesör
Muhafazakar kimliği ile bilinen Kanal 7, tekrar bölümlerini yayınlamaya başladığı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden gelen tepkiler üzerine vazgeçti.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin tekrar bölümlerini yayınlacağını duyuran Kanal 7 dizinin ilk bölümünden sonra bu kararından vazgeçti.

Kanal D’de ekrana gelen ve rating rekroları kıran dizi muhafazakar kimliği ile bilinen Kanal 7’de de yayınlanmaya başlanmıştı. 29 Nisan Pazartesi günü tekrar bölümleriyle Kanal 7’de ekrana gelen dizi kanalın aldığı tepkiler sonrasında yayından çekildi.

soruyorum size:kanal 7'nin bu dizi ile işi ne,kanal 7'nin bu diziyi yayınlamaktakı amacı ne?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: kanal 7'nin bu dizi ile işi ne?
şu islami tv ler medyalar hep müslümanların yüz karası olmuştur. tgrt ye çıkartılan neredeyse yarı çıplak kadın şarkıcıları unutmadık.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sadece Kanal 7'nin değil hepsinin amacı aynı. Siz sanıyor musunuz ki muhafazakar görünüp, dini şeyler paylaşıyormuş gibi gözüken kanalların amacının dine hizmet olduğunu. Ben televizyonu ancak Kur'an okunuyorsa dini bir konu konuşuluyorsa izliyorum, o da denk gelirse. Yoksa heeepsinin amacı aynı ceplerini doldurmak. Bakın, dikkat edin, Aaaaaa TV, önceden hiç din üzerine yönelik bir yayın yapmışlar mıydı? Hayır. Biraz Nihat Hat. onun dışında var mıydı, yok. Bir kaç kişiden duyduğum bir dizi vardı (H. Sokağı), adının forumumuzda da geçtiğini görüp 10-15 dakika izledim. Ancak Allah'a havale edip TV'yi kapattım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Sanki Fatmagülün Suçu Ne dizisini yayınlamasa, 4 4 lük bir kanal olacak gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
televizyon izlemiyorum gülücük
televizyonda tek açık kanal trt cocuk ve minikacocuk :D
o yüzden böyle bi derdim yok şükür ki gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
aynen gülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tesir sen bu hal uzere yasiyormusun gerçekten
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.