You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kamuda Başörtüsü Serbest, İşte Tüm Maddeler

Kamuda Başörtüsü Serbest, İşte Tüm Maddeler

Forumcu
RE: Kamuda Başörtüsü Serbest, İşte Tüm Maddeler
Kamuda başörtüsü yasağı

CHP Hükumetininin Çalışma Bakanlığı 1978 yılında ilk defa resmi olarak kadın memurların başörtüsü örtmelerini yasakladı.

8 Aralık 1978 tarih ve 52 No'lu genelge ile CHP Hükumeti ilk defa kamu hizmetinde çalışan bütün kadın memurların başörtüsü örtmelerini yasaklamış, bu genelge ile ayrıca erkeklerin sakal, uzun saç ve kravatsız işe gelmelerini de yasakladı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yine insanları ateşlerine çağırıyorlar... tesettürlüleri, kürtleri hep kandırma niyetli hareketler oysa kürtler adına andımız dışında bir tane olumlu bir adım yok. ve şunu da unutmayalım, bizler okullara kızlarımızı başı örtülü şekilde yollayabilmekle cahiliyyenin okullarını doğrultmuş olmayacağız, bu okullara hiçbir zaman güvenilir gözle bakılmamalı.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu okullar tevhidden saptırıcı okullardır, temeli Allahın dini değil beşerin esaslarının dinleştirildiği bir dindir. dolayısıyla okullar bizim okullarımız değildir, tabi bu "biz" eğer müslümanlar ise.

kürtler için konuşacaksak da, ana dilde eğitimi bile parasıyla ödeyip almak zorunda bırakılıyor kürt çocuğu. kapsamlı bir eşitleyici yasa değil. belki siz türbanın kamuda serbestliğini bir başarı olarak göreceksiniz ama bu lafların ekmeğini 11 yıldır yiyerek yeni yeni kendilerinden beklenileni yapmaları bana samimi olmadıklarını da gösteriyor, en azından islami dertleri olan kimseler biraz daha uyanık olmalı bu tip yapılara.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kimse kimsenin ekmeğini yemiyor
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ohoo ne ekmekler yedi adamlar, gemicikler villalar yatlar 2.-3. gizli eşler eski mücahid yeni müteahhitlerin eserleri gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dırdırcıları hiç bir zaman memnun edemessinWink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben memnun olamıyorum vicdanım el vermiyor, Allahın açık hükümleri varken böyle sıkıntılardansa dırdırcı gözükmeyi tercih ederim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.