You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kalbini seven aşık olsun

Kalbini seven aşık olsun

köyün delisi
RE: Kalbini seven aşık olsun
bak sevgili evladım, şarkı şöyle der;
ben düştüm aşk ateşine, sen de düşme yanarsın.. ben ettim sen etme mealinde yani.. çaktın? :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Kalp ve Damar Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Şah Topcuoğlu

Hey masallah beeeeeeeeeeeeee :D:D
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Bi çaktımmı görürsün sen gülücük adama bak ya zorla günahımızı ortaya çıkaracak.
Hem düşmüşsem düştüm , ben düştüm diye herkesmi düşsün yani. Hem adamlara düşme diyecez hem bak ben düştüm diyecez. Mantıksız ya, diyecenki , "bak evladım beni zamanında ne şeytanlar ne güzeller aşk ateşine davet ettide ben düşüp yanmadım, senin de beni örnek almanı isterim" gülücük

Zamane veletleri bunlar, emir dinlemez , hemen sorarlar madem kötü sen ne iş aga???

Çaktın köfteyi Smile
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.