Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Kafama takılan birkaç soru
Kafama takılan birkaç soru
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
böyle söylemler seni cehenneme yaklaştırır gibi söylemleri yersiz buldum o yüzden, çünkü arkadaş cenneti arzulamış bir bakıma.
Hüsnü zan da mı bulundum biraz bilemiyorum ama.

başka türlü nasıl olabilirdi ki? daha adaletli bir çözüm önerin var mı ki kafana yatmıyor bu durum?
Zehannn..Boş adammm..paktuna…duadaş yetişin duadaş yetiş durdur kardeşimizi.Allah’tan adalet istemeye gitmesin.Berkay kardeşim durrrr!Evet:
Allah’ın selamı,rahmeti,bereketi,mağfiret ve hidayeti üzerinize olsun kardeşlerim.
Demek Allahu Teala’dan adalet istiyorsunuz,arkadaşıda adalet istemeye yönlendiriyorsunuz.Gelin nefislerinize,kendinize zulm etmeyin.Allah’tan adaleti ile hüküm etmesini istemeyin.O’ndan adalet isteyenler unutmayın ki cennet yüzü göremezler…Bakın giriş cümlemizde bile (selamımızda)rahmet var,üzerinize olmasını istediğimiz adalet değil ki;Allahu Teala’dan size adaleti ile değil rahmeti ile muamele etmesini isteyiniz,bir gün göçüp giderseniz ve size sorarlarsa adalet ile mi yargılanmak istiyorsunuz yoksa rahmet ile mi?Siz rahmeti seçin kardeşlerim.Çünkü adaleti hiçbir kul kaldıramaz…
Ve geldikçe o zor sualler,
Adalet ile ne o bebek cennete girebilir ne de biz…şimdi isteyen adaleti seçsin,ama önce;
+Kaderi bilelim
+Kaderden önce kalubelayı bilelim
+Kalubeladan önce Hz.Musa ve Hızır(a.s)kıssasını bilelim,
+Bu kıssadan önce Hac 69 ayetini bilelim
+Bundan önce de KURAL KOYUCU’nun kim olduğunu bilip böylece kim olduğumuzu ve
‘’HADDİMİZİ BİLELİM’’
Allah’ım bizlere adaletin ile değil Rahmetin ile muamele et amin…
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem
Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi
Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...

şunu öğreneceğiz önce herşeyi ALLAH bilir..bizde herşeyin hayırlısını isteyelim O'ndan...kafamızdan geçen bu sorulara hemen kendimiz cevap verelim "ALLAH bilir"
ALLAH ım sen bize cennet kapılarını cennet kapılarından içeri girmeyi nasip et inşALLAH
ADL mübarek esmasının ''ismi azam'' olabileceği söylenmiş. Kullarına zerre miktarı zulmetmeyen, hak ile hükmedendir. Rahmet sıfatlarından ayrı düşünülemez.
Adaletle muamele ederken merhametiyle, Rahmetiyle muamele ediyor aynı zamanda.. Yoksa yeryüzünde tek canlı kalmazdı..
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem
Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi
Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi