You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kafam karısık lütfen yardım

Kafam karısık lütfen yardım

Profesör
RE: Kafam karısık lütfen yardım
yinede uyarıyı dikkate almak lazım. her insan bilinçli değilki. boşluğa düşen bilmeyen saf insanımızda çok. o yüzden teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kendine güvenmeyen bulaşmasın diyelim, kafada yanlış şüpheler kalabiliyor ve bunlara taassup edilebiliyor.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
[quote='Ebu_Ahmet_Musab' pid='274491' dateline='1353669876']
[quote='gozlemci208' pid='270782' dateline='1345860935']
18 yaşındayım.Körü körüne inanmak yerine araştırmayı seçtim o zaman gerçek müslüman olup gönül rahatlığıyla ibadetlerimi yapmak istedim.Şuan huzurum kaçtı.Ateist sitelere girdim.Bilgim yeterli olmadığı için sudan çıkmış balığa döndüm.Kafam da bir sürü soru işareti.Cevaplarına bakıyorum ama herkes farklı telden.Ben bana yol göstermenizi istiyorum kardeşlerim.İslamı nasıl doğru öğrenebilirim?Kafamdaki soru işaretlerini nasıl giderebilirim?Bana sorgulama demeyin lütfen.İçimin rahat etmesini istiyorum.Kuranda çelişkiler olduğu söyleniyor.Bilgim olmadığı için ben bi cevap veremiyorum.Bilgi eksikliğim çelişki olduğunu göstermez ama öğrenmek istiyorum.Soruyorum işte nasıl?Kuran doğrudur inanma demeyin bunun tersini ,ateistlerin,distlerin iddaalarını yalanlamadıkça içim rahat etmicek.Bana bu konuda lütfen yol gösterin sevgili kardeşlerim.

Gözlemcimisin yada provakatör mü anlamadım ama ben 1 haftadır ateist forum sitelerinde sizlerin yazdığı saçma sapan şeyleri okurken gülmekten karnım ağrıdı. Bir arkadaş kuranda yazan tatlı su ile tuzlu suyun aslında birbirine karıştığını bunun en iyi bilimsel KANITUNIN ise tuzlu ayran oldğunu söyleyecek kadar cahil. Bir diğer ateist yasin surerisindeki güneşin yörüngesinin aslında olmadığını söylemiş. Oysa güneş solar apeks istikametinde vega'ya doğru yörüngesel hareket ettiğini ortaokulda öğretiyorlar. Yani ateist sitelerinde bilimsel konuşmalar yapılmıyor. Bilim KaTLEDİLİYOR ! O yüzden rahat ol. Gel bu siteye buraya takıl. Ben sana bilimsel anlamda öğrenmek istediğin herşeyi kanıtlarıyla ıspatlayım öğreteyim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
faydalı olabilir. ateistforumlarda takılan tipler donanımlı olabilir de genel olarak kendine ateist diyen genç arkadaşların pek çoğu heyecanlı, belli mottolar üstünden giden basmakalıp mutaassıplardan fazlası değildir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.