DOĞRU CEVAP: Bu sorunun doğru cevabı, “evet”tir... Daha etkili olmak isteyenler, “evet, hayatım” da diyebilir...
YANLIŞ CEVAPLAR: Sanırım... Evet deseydim kendini daha mı iyi hissedecektin?... Bu senin “aşk”tan ne anladığına bağlı... Fark eder mi?... Kim, ben mi?...
SORU: Şişman mıyım?...
DOĞRU CEVAP: Kendinden emin bir şekilde ve kesinlikle vurgulayarak, “Hayır, tabii ki değilsin” deyip odadan hemen çıkmaktır...
YANLIŞ CEVAPLAR: Sana şişman diyemem, ama ince de diyemem... Neye kıyasla?... Hafifçe kilolu olmak sana yakışıyor... Daha şişmanları da gördüm...
SORU: O benden daha mı güzel?...
DOĞRU CEVAP: Sorudaki “o” eski bir kız arkadaş, yoldan geçen biri veya seyretmekte olduğunuz filmdeki bir aktris olabilir... Her neyse, her halükârda doğru cevap, “Hayır, sen çok daha güzelsin” şeklindedir...
YANLIŞ CEVAP: Bir başka açıdan öyle... Güzelliğin nasıl kıyaslandığını bilmiyorum.
Evet, ama senin kişiliğin çok daha iyi... O sadece daha genç ve ince...
SORU: Ben ölseydim ne yapardın, yeniden evlenir miydin?...
DOĞRU CEVAP: Allah göstermesin... Senin aniden ayrılığına dayanamam... Hayat benim için anlamını yitirir...
YANLIŞ CEVAP: Evlenirdim ama senin elbiselerini giydirmezdim... Çünkü ona bol gelir...
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
[/b]