You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınların zor soruları

Kadınların zor soruları

Profesör
Kadınların zor soruları
SORU: Beni seviyor musun?...
DOĞRU CEVAP: Bu sorunun doğru cevabı, “evet”tir... Daha etkili olmak isteyenler, “evet, hayatım” da diyebilir...
YANLIŞ CEVAPLAR: Sanırım... Evet deseydim kendini daha mı iyi hissedecektin?... Bu senin “aşk”tan ne anladığına bağlı... Fark eder mi?... Kim, ben mi?...
SORU: Şişman mıyım?...
DOĞRU CEVAP: Kendinden emin bir şekilde ve kesinlikle vurgulayarak, “Hayır, tabii ki değilsin” deyip odadan hemen çıkmaktır...
YANLIŞ CEVAPLAR: Sana şişman diyemem, ama ince de diyemem... Neye kıyasla?... Hafifçe kilolu olmak sana yakışıyor... Daha şişmanları da gördüm...
SORU: O benden daha mı güzel?...
DOĞRU CEVAP: Sorudaki “o” eski bir kız arkadaş, yoldan geçen biri veya seyretmekte olduğunuz filmdeki bir aktris olabilir... Her neyse, her halükârda doğru cevap, “Hayır, sen çok daha güzelsin” şeklindedir...
YANLIŞ CEVAP: Bir başka açıdan öyle... Güzelliğin nasıl kıyaslandığını bilmiyorum.
Evet, ama senin kişiliğin çok daha iyi... O sadece daha genç ve ince...
SORU: Ben ölseydim ne yapardın, yeniden evlenir miydin?...
DOĞRU CEVAP: Allah göstermesin... Senin aniden ayrılığına dayanamam... Hayat benim için anlamını yitirir...
YANLIŞ CEVAP: Evlenirdim ama senin elbiselerini giydirmezdim... Çünkü ona bol gelir...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kadınların zor soruları
))) kadınlar öyle ezber sözlerden hoşlanmaz bi kere
erkekler her hareketlerini ve sözlerini geçiştirici ve öylesine söyledikleri için kadınlar ısrarla aynı soruları tekrarlar...tekrarlatmayın kardeşim sordurmayın yaptıklarınızla söyledikleriniz tutsun ki kadınlar sormak zorunda kalmasın ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
asla karşılaşmak istemediğim sorular

ama an oldu karşılaştık ne yapacağız?

bu cevaplar iyi oldu, iyi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
cok zalim erkekler cokkkkkkkkkk
Degerli karaelmas Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
[b][b]vay be şimdi de zalim mi olduk?

halbuki durum bu değil

bayanlar erkeklere "tek seçenekli" sorular soruyorlar

başka fikre kesinlikle açık değil

ahh ahh

bu bayanların egosu yüzünden yalan söyleyen kaç
[/b] erkek yanacak merak ediyorumifade[/b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Cesareti olan bayanlara doğruları söylesinde görsün dünyanın köşelerini. Ha yuvarlakmı dediniz , köşesi olmazmı dediniz. Bunu bayanlara anlatında alın cevabını Smile
Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.