You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınların çalışması caizmidir

Kadınların çalışması caizmidir

RE: Kadınların çalışması caizmidir
Karanlık aydınlıktan
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnız olsada
Etrafına ışık saçar
Üzülme !!!
Doğruların kaderidir yalnızlık
Kargalar sürü ile
Kartallar yalnız uçar
Bunu ilk beğenen sen ol.
bu arada bunlar benim fikirlerim aynı fikirde olmayan değerli üyelerede saygımız vardır evel Allah
Karanlık aydınlıktan
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnız olsada
Etrafına ışık saçar
Üzülme !!!
Kargalar sürü ile
Kartallar yalnız uçar
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Haklısınız Ben Karşı Çıkmıyorum Zaten Kadın Çalışabilir Çalışmasına Karşı Değilim..Kendini Bildikten Sonra Sorun Yok...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karanlık aydınlıktan
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnız olsada
Etrafına ışık saçar
Üzülme !!!
Kargalar sürü ile
Kartallar yalnız uçar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İslami sınırlar cizgisinde olduktan sonra bayanlarında bazı bölümlerde çalışmasında fayda var en faydalı olacakları sektör sağlık sektörüdür
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Şimdi ben kendimce şöyle bir soru sormak istiyorum yine kendime, -diğer arkadaşlarda kendi içinde cevabını düşünebilir, yorumlayabilir ya da burda paylaşabilir-; şimdi kişinin kendini biliyor olması yeterli mi?!

Bende çalışıyorum bu arada..ve kadınların özellikle şu zamanda çalışması gerektiğini düşünenlerdenim ancak bu soruyu sormadanda edemiyorum kendime işte..Kişinin kendini bilmesi yeterli oluyor mu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2014, Saat:03:49 PM, Düzenleyen: Mihman.
pejmurde
Aslına Bakarsanız Toplum Olarak Kendimizi Bilmemiz Gerekiyor...Bunun En Doğru Çözümü Budur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
En Edepsiz Bir Erkek Bile Olsa..Karakteri Sağlam Kadının Karşısında Merhaba Demeye Bile Çekinir..İşiniz Gereği Konuşursunuz Aksini Yaparsanız Sorun Sizdedir ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.