You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınların çalışması caizmidir

Kadınların çalışması caizmidir

General
RE: Kadınların çalışması caizmidir
[b] sözüm meclisten dışarı ama ben kesinlikle karşıyım .. Ne şekilde olursa olsun kabul etmiyorum ..
Bizim hocamız bu konuda seneler önce demişti ki Kadınını sokağa salıpta çalıştıran erkek kabeyi isterse 70 sefer tavaf etsin yinede olmaz.. Buna hitafen kabul etmiyorum .. Bi şekilde çalışma hayatında kadınlar kullanılıyor .. Kadınlar iş hayatına atıldı atılalı erkekler boş geziyor , kadın evinden sorumludur erkek ise eve ekmek getirmekle mesuldur .. Kadınlar içişleri bakanı erkeklerimiz dışişleri bakanı ..
Geçenlerde televiyonda kadınların ve Erkeklerin işsilik oranı paylaşılmış inanır mısınız kadınlara göre erkeklerin daha çok ..yüzdeleri hatırlayamadım ama hatırı sayılırdı .. Şimdi satış elemanı istiyolar bayan , tezgahtar arıyolar Bayan , sekreter arıyolar Bayan erkek olmazda tabi :Dörnekti bu .. Bence bu sayede evliliklerde yıpranıyo .. Nasıl mı ? Çalışan kadın çalıştığı ortamda eşinden daha iyi erkekler olduğu düşüncesine kapılıyor , hele bide erkekten daha fazla maaş alıyosa .. Sorunlar böyle böyle birbirini kovalıyor bence .. [\b]
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karanlık aydınlıktan
Yalan doğrudan kaçar
Güneş yalnız olsada
Etrafına ışık saçar
Üzülme !!!
Doğruların kaderidir yalnızlık
Kargalar sürü ile
Kartallar yalnız uçar
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizde çalışıyoruz yaprak kardeşim..ben 18 yıldır iş hayatının içindeyim..

neyse acil işim çıktı sonra birkaç birşey soracağım gülücük görüşürüz
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
olmaz ben zaten şuan kendim için konuşmayacağım meclis dışı için konuşacağım gülücük

şimdi bir empati yapalım sen veya ben...ben diyerek misal ediyorum

diyelim ki ben bir kadın olarak ..bu hayatta yapayalnızım..babam ölmüş..anam yok ..gardaşım yok..ve yaşamak için yemeliyim ama kadınım caiz olmadığı için çalışmıyorum ama acım ne yapmalıyım..

dilenmelimiyim ? çalmalımıyım ? ahlaksızlık mı yapmalıyım ?

veyahut o hocanızın dediği gibi evliyiz ..eşim varken çalışıyorum , ama eşim çok zor durumda ona destek olmazsam ya dilenecek ya çalacak ya da ahlaksızlık yapacak bu durumda kadın caiz değil diyerek kenara mı çekilmeli çalışmamalı yoksa eşine destek olarak bir nevi cihat mı yapmalı..

bu ahir zamanda ahlakı ile çalışan kadın ALLAH rızasını için dış dünya ile mücadele ederek te bir nevi cihat yapmaz mı ?

o yüzden birşey söylerken ALLAH muhafaza o duruma düşeceğimizi düşünerek söylemeliyiz...

deniz seki gibi olmasın sonra büyük lokma yut büyük söz söyleme gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:01:35 PM, Düzenleyen: Noyan.
General
o zaman diyecek birşey yok..fetva vermek bana düşmez...gülücük ama bu arada.. düşüncen esnasında eşin inşALLAH emekliliğini garantiler ömrün olursa bunun yaşlılığıda var çünkü ... insanın ne yaşayacağı belli olmaz ALLAH muhafaza
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.