You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlara Danışılmaz mı?

Kadınlara Danışılmaz mı?

Üye
RE: Kadınlara Danışılmaz mı?
Ne olmuş buralarda konu başlığına bak son okuduğum mesajlardaki içeriğe bak :/ Neyse kadınlara elbette danışılır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
şartlarını bilmediği için kafana böyle pasif şüpheler geliyor.. senin dediğin tarzda bir hadis garip hadistir.. buhari garip hadisleri sahihine almazdı.. bir hadis düşün şimdi peygamber bunu farklı zamanlarda söylemiş olsun... buhari bu hadisi duyan o ikinci kişiyi bulur o sika raviden de aynı hadisi işitir ondan sonra sahih konuma getirirdi.. yani düşün ki bir hadis iki hatta 3-4-5 kişi bunu söylüyor ama bunlardan hiç birisi daha önce birbirilerini görmemiş... bu şartı getiriyor ki birbirleri ile görüşmüş olsalar aynı lafızları söyleyerek anlaşabilirler... zaten bu sika raviler bunu yapmaz ama buhari yinede bu şartı getirir... şimdi sen bana tek bir örnek getir akli olarak... dünyada birbirini görmemiş iki kişi fazla da istemiyorum sadece iki kişi uyduruk bir sözün aynısını söylesinler ve bunlar birbirlerini görmesinler... böyle birşeyin milyonda 1 ihtimaldir...
üstelik dabt dereceleri güçlü takva sahibi kimseler bunu aktarırsa durum ne olur? nebevi tehdit zaten bir kenarda durmaktadır..
üstelik ameli hadislerin çoğu pratik icma şeklinde gelmiştir... yani binlerce yüzbinlerce hatta milyonlarca sayılamayacak kadar insanlar peygamberden bu amelleri işler olarak gelmişler, senin aklın alıyor mu, bütün insanlık yalan söyler mi?

uydurma hadisler yok mu? var elbette ama bunlar zaten kizb yalancı kimseler tarafından uydurulmuş hadisler ve hepsi kitaplarda toplanmış...

bu kadar konuyu konuştuktan sonra peygambere kuran dışı vahiy geldiğini kabul ettikten sonra Allah subhanehu ve tealanın ayrıetten peygamber sallallahu aleyhivesselleme ''mizanı'' indirdiğine inandıktan sonra kuranda neden yok, demek aceba tutarlı bir sebep midir?
az önceden beri bir sürü meselenin kuranda zaten olmadığını fakat kuranın resululllah sallallahu aleyhivesselleme itaati emrettiğini bildikten sonra? kuranda mürtedlere ne ceza uygulanacağı konusunda bir hüküm de yok? ama ebu bekir r.a. ridde hareketleri oldu orada mürtedler ketledildi bunu bütün tarih kitapları aktarıyor, istanbulun fethi kadar açık bir olay... ne yapacaz, halife ebubekir sonra ashabın tamamı kuranda yok diye neden uygulamaktan vazgeçmediler? sen akıllı bir insansın bunları düşün...

ben bunu hep söylüyorum alimlerin sözleri huccetun bih değildir... bize delil olan sadece kitabullah ve sünnettir... ama alimlerin sözleri kuru-sıkı atılmış sözler değil, dolayısı ile biz onlardan istifade ederiz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Eğer kadın zeki, mantikliysa danisilir
Obur turlu fikrini alip akil karistirmaya lüzum yok ifade
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ciks danismayingülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Akıl zaten dünyayla sınırlıdır....o yüzden bazı şeyleri anlamakta zorlanır Allah insana aklını bir dereceye kadar vermiştir ondan sonrası kalbin işidir
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.