You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlara Danışılmaz mı?

Kadınlara Danışılmaz mı?

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Kadınlara Danışılmaz mı?
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2013, Saat:01:05 PM, Düzenleyen: Sâd.
Profesör
Sizinle ilim tartismasi yapacak degilim sayin İLiMCi...ben ilimliyim diyecek kadar ukalada degilim zaten..herzaman heryerde cehaletimi soylerim hic gocunmam...ama bi konuda haklisiniz siz butun ilimlerde allahin varligini gorup inanmissiniz ne mutlu size..ben gormeden inandim evet aramizdaki fark bu...ve sizinle atismak istemiyorum surekli ilim ilim demenize gerek yok..sizin ilminiz bana fayda vermiyor malesef...ne kadar ilimli oldugunuzdan cok dogru ilim alip almadiginiz onemlidir...size ilminizle huzurlu mutlu omurler...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2013, Saat:01:24 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
هل أنا حقاً أنا ؟
sad olaya sadece bu yorumu baz alarak bakarsan beni yanlış bulursun, benim arkadaşlara bu tarz muamelede bulunmam daha önceki mesajlarda bana hakaret etmeleri de değil ben bunu bir reaksiyon olarak yapmadım, ortada sen göremesende peygamberi devre dışı koyma çalışması var... bu dönemin modası bu... geçmişteki kadıyani ve kuraniyyun akımı yeniden horlatılmaya çalışılıyor.. bu arkadaş farkında olarak ya da olmayarak bu akıma destek veriyor...
herşeyi kuranda gören bir bakış açısı her bakan açısından bir bakış açısı demektir... kimsenin alimlerin sözünü hüccetun bih gördüğü yok.... ama bu zerzavatlar farkında isen kendi görüşlerini kuran olarak sunuyorlar... hadis ilimine vakıf olmadıkları halde alimlik vasfından bahsetmiyorum sadece konuştukları meseleye bile vakıf olmadıkları halde işlerine gelmeyen hadisleri inkar ediyorlar... inkarlarının çoğu bir esasa bile dayanmıyor.. böyle ortada din mi kalır, kardeş? mezheb imamları diyorsun bana mezhep imamlarının asli meselelerde ihtilaf ettikleri sadece 2 tane mesele getiremezsin, ama bunlar ehli sünnete karşı hemde kendi içlerinde paramparçalar...
bunlar islam devletinde olsa bir hıyardan fazlasını alırlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2013, Saat:03:41 PM, Düzenleyen: kalemşör.
هل أنا حقاً أنا ؟
şunu da ekleyim, sad kardeş... bugun konuşmanın bir bedeli yok... kimse konuştuğu için bir bedel ödemiyor, ağzı olan konuşuyor...
o yüzden ben şunu söylemekle yatineceğim: ortada bir ümmet var... bu ümmeti Allah subhanehu ve teala masum kılmıştır... bu din tamamlanmıştır ve bu dini en mükemmel yaşayan da ashabtır... ve biz ashabın söylemediği bir sözü ve onların yaşamadığı bir dini bize getirenleri reddederiz.. çünkü Allah subhanehu ve teala onları kitabında övmüş peygamber sallallahu aleyhivessellemde onlara şahid olmuştur... işte biz ittiba edenleriz ibtida ediciler, değiliz....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
aklını kullanırken yapacağın hatalardan yine Allahın yardımıyla aklın ile çıkmanı ümit ediyorum.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
katılıyorum sözünüze aklını gereğince kullanmayanın yanlışa sapmama gibi bir sonu yoktur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2013, Saat:04:45 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Karmakarışıklaşmaktayım

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.