You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
kadınlar günü
canlarım hepinizim DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun iyiSmile
iyiki varız beTongue:D:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: kadınlar günü
hahaytttt senınde canım bencede ıyıkı varızzz:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
s.a.
Bir yabancı kültürün ürünü olan kadınlar gününden müslüman gençliğin ne alakası olabilir canım sizde yapmayın batılıların bir oyunu bu ancak lütfen dikkatli olalım biraz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne var sanki gidip şenliklerlemi kutladık içip içip sarhoşmu olduk eğlencelermi düzenledik abartıyosunuz bence...böyle bi gün olmadığının burdaki herkes bilincindedir zaten ama hatrlanmak güzel olduğu için yüzlerinde bi tebessüm bırakabilmekti amacım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: kadınlar günü
herkesin kadınlar gününü gönülden kutluyorum...

siz herkesten daha değerlisiniz...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
saol cnm sende öle: )))
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
Cvp: s.a.
tarık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir yabancı kültürün ürünü olan kadınlar gününden müslüman gençliğin ne alakası olabilir canım sizde yapmayın batılıların bir oyunu bu ancak lütfen dikkatli olalım biraz...

bu ne ciddiyet gerildim vallagülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
:D:D geril geril
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
ay ıyıkı bı gegık yaptık amma cıddıye alınmıs bazı seler...maksat muhabbet eglence gegık..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.