You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
kadınlar&erkekler
Bir gün adam karısına sordu:
“-Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak, hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum...”
Karısı cevapladı;
“-Açıklamama izin ver... Sen beni çekici bul diye çok güzel yaratılmışım...
Ben seni çekici bulayım diye çok salak yaratılmışım...”
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Adam kahvenin bahçesinde efkârlı efkârlı sigarasını çekip, çayını yudumlarken arkadaşı takılmış;
“-Dertlerini boğuyorsun ha...”
“Öyle denebilir” demiş adam;
“Ama bana kalırsa başarılı olamazsın” demiş arkadaşı...
“Çok haklısın “ diye onaylamış adam;
“-Hanımı deniz kenarına gitmeye dahi ikna edemiyorum...”
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Genç adam, arkadaşına yeni tanıştığı kız arkadaşını anlatıyormuş;
“Görmelisin, acayip güzel bir kız...”
“Ne yani” diye sormuş arkadaşı,
“-90 - 60 - 90 mı?...”
“Evet” diye onaylamış genç;
“-Ama söylediğin sırayla değil...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-04-2009, Saat:10:00 PM, Düzenleyen: Soundtrack.
.:: DeathLess ::.
RE: kadınlar&erkekler
Saol Wink
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: kadınlar&erkekler

Ebû Hüreyre (r.a.) rivayet ediyor. Resul-i Ekrem Efendimiz (a.s.m.) şöyle buyurmuşlardır: "Kadın kaburga kemiğinden yaratılmıştır. O, memnun olacağın bir tarzda dosdoğru devam edemez. Eğer ondan faydalanmak istiyorsan bu eğri haliyle birlikte faydalanırsın. Tam arzuna göre düzeltmeye kalkarsan onu kırarsın. Onun kırılması da boşanmasıdır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-04-2009, Saat:09:18 PM, Düzenleyen: CeMaNuR.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.