You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınlar dövülür mü ? dövülürse hangi durumda dövülür ?

Kadınlar dövülür mü ? dövülürse hangi durumda dövülür ?

R4BİA
Cvp: Kadınlar dövülür mü ? dövülürse hangi durumda dövülür ?
nagiş bayanlar çoğunlukta anacım korkma biz toplaşır döveriz onu sen rahat ol [/align] halay
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
Cvp: RE: Kadınlar dövülür mü ? dövülürse hangi durumda dövülür ?
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ne diyonuz yaTongueinsan bizim yanımızda olurTongue

aynenn ban

işte bir adminin bayan üyelere yaptiği hezimetin resmidir görünnkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Kadınlar dövülür mü ? dövülürse hangi durumda dövülür ?
ne korkması bee atmacadan kım korkarrgülücükkahkahatabe yanımda olcanız hele bı lmayınn..gülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konuda en güzel örnek tabikide efendimizdir o eşlerine nasıl muamele ettiyse O'nu örnek alan bir müslüman erkekte öyle hareket etmelidir

tabii kadın da üstüne düşen görevi yapmalı islamın çizdiği yoldan şaşmaması gerekir
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konu çok tartışılan bir konu aslında..çok yanlış anlaşlılan bir konu..burda gayet güzel açıklanmış ama bazı kendini bilmezler üç beş ayeti çıkartıp işte islamda kadına deger verilmiyor eziliyor deyip ortalıgı yaygaraya veriyor....ne büyük bir cehalettir...

kadına benim dinimden daha fazla deger veren tek bir din bile gösteremez bana kimse...

kısa ve öz bir konuydu tşkLer
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bencede ayıp hani bir ara bahsetmiştim bir konuda bir video izledim diye o buydu cık cık cık diyorum ekrandaki hacıyasopa
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.