You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Kadınla Erkek tokalaşması...!!!

Acemi Üye
RE: Kadınla Erkek tokalaşması...!!!
O haram bu haram şu haram islami bir işkence mekanizmasına dönüştüren örümcek kafalara tebrikler. Şimdiye kadar söylediklerimin arkasındayım kanımca yanlış düşünüyorsunuz lakin kafanızdakini değiştirmek gibi bir niyetim yok devam edin.Ayrıca gerçek müslüman kadın ve erkekler kimseye kötü gözle bakmazlar ve ALLAH kanunlarını müslümanlara yani kendi yolundan gelenlere koymuştur onun yolundan gelmeyenlere ne kanun işler ne sınır onların hakkından ancak cehennem gelir.Dediğim gibi kötü gözle baktıgınızda canlı veya cansız herşey size haramdır ( günümüzde damacanaya tecavüz eden karakterler var bu yüzden cansız dedim ).Yani damacanaya kötü gözle bakarsanız damacanaya dokunmakta size haramdır Big Grin
Duymak istediklerini anlatırsan alim,istemediklerini anlatırsan cahil derler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-06-2011, Saat:11:10 PM, Düzenleyen: ByGizemli.
Üye
Alıntı:yanlış bilgi verdiğini düşünmüyorum kardeşim kaynakta belirtmişsin zaten
ayrıca takva sahibi olmak olsada olur olmasada olur bişey değildir kadın ve erkeğin göz göze gelmeleri haramsa ki haram diye biliyorum tokalaşmakkesinlikle haramdır
KİTABA UYALIM KİTABIMIZA UYDURMAYALIM LÜTFEN...
ifadealkýþ

''Sen,sen ol kelimelere fazla takılma.Aşk diyarında dil zaten hükmünü yitirir.Aşık dilsiz olur.''

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Aşk efsane ve efsun değildir
Aşk san’at-ı her dûn değildir
Her aşk davası eden âşık olmaz; her muhabbetten dem uran sadık olmaz
İlahî herkes merd–i aşk olmaz ve değme kalbde derd-i aşk bulunmaz
Aşk bir kimyadır, onun madeni can olur; aşk bir gevherdir onun mekânı kân olur.
Aşk bir zevktir onun da şeydaları var; aşk bir hurûştur, onun da deryaları var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
komik geliyo bana artık bu yorumlar....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
SUSKUNLUĞUM ASLETİMDENDİR HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VARDIR.AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE KONUŞANA BAKARIM ADAM MI DİYE....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bakıyorumda birkaç arkadaş konuyu anlamamışsın din böyle din şöyle demeye başlamışlar. Damacana örneğini neden verdiğimi anlayamayan arkadaşta bana konuyu anlamamışsın diyor. İslam mantık dini değildir demiş ordan birileri. Ne yani insanın yürüttüğü mantığı allah yürütemiyormu bu dini allah verdi allah mantıksız bir dinmi sundu ? Ayrıca insana düşünme yetisini mantıgıda allah verdi neden verdi kullanalım diye verdi. Eminim bildiğin şeyler kitaplardan okuduklarından başka şeyler değil. Kadının kapanmasıyla bu tokalaşma hususunun ne alakası var allah aşkına. Bir kadın açık giyinirse tamam bu nefsi duyguları uyandırabilir ama tokalaşmadan böyle duygulara kapılacak insanın imanında ve düşüncesinde problem vardır.Ben imanlı ve iyi düşünebilen insanlara yazarım anlatırım onları örnek veririm. Diğerlerine gelince onlar için bir önceki yazımda diyecegimi dedim zaten.Siz ve sizin gibilerin aşılmaz kırmızı çizgileriniz var bilmem kaç yüzyıl önce yaşamış o çağın mantığı ile dini yorumlayan insanların söylediklerine itimat edersiniz fakat yeniliğe kesinlikle karşısınız.Unutmayınki çağ ilerledikce insanların kafa yapısıda değişime ugrayıp ilerliyor ve siz bu sisteme ayak uyduramazsanız dışarda kalırsınız. İslam dini sizin gibi insanların düşünceleri sebebiyle çağa ayak uyduramamaktadır bu yüzden dünyanın %60 dan fazlası islama kötü gözle bakmaktadır ve dünya üzerinde doğuştan müslüman olarak dogan halkların ortalama %70 lik kısmıda kendini müslüman zanletmektedir ama onların müslümanlığı sözde kalıyor.Yani 3 e ayrırsak islamla alakası olmayanlar, sözde müslüman olanlar ve müslüman olup çağa ayak uyduramayanlar diye ayırabiliriz.Yukarıda 2 arkadaş üstü kapalı adamlığıma laf etmiş. Bn sizin kişisel düşüncelerinize düşünce yapınıza karşı burada konuştum fakat sizler işinize gelmeyeni duyunca aşırıya kaçmaktan kaçınmıyor alaycı tavırlar takınıyorsunuz bence size yakışanda bu karakteristik özelliklerinizi çok güzel ortaya koyuyorsunuz ezberlemeye ve ezberiniz dışında olan fikirlere karşı durmaya devam edin selametle...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2011, Saat:04:31 AM, Düzenleyen: ByGizemli.
Acemi Üye
Bide not düşmüş Big Grin

UYARI=Karşinizdaki size elini uzattiği zaman o mahçup olmasin diye tokalaşmayin. O zaman da biz allaha karşi mahçup duruma düşüyoruz...!!!

Koskoca sonsuz bilgi sahibi başlangıcı ve sonu olmayan hertürlü duygunun kaynagı ALLAH karşı cinsin elini sıktın diye seni mahçup görecek ALLAH ı ne kadar tanıdıgınızı iyi anlıyorum. Biraz fizik,kimya,biyoloji,astrolojiyi araştırın ALLAHın büyüklüğünü ve bilgisini o vakit anlarsınız ve kendi cahilliğinize gülersiniz. Kemalk arkadasıda yazılarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum ama oda benim gibi boşa kürek sallıyor ( anlamıyorlar onların dediklerine bakılırsa dünyadaki insanların %80 i cehenneme gidecek ) neyse ya daha yazmıcam bu foruma iyi güldüm ama neyse kolay gele Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2011, Saat:04:32 AM, Düzenleyen: ByGizemli.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.