You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Kadının Onuru
ben 4 yıldır yıl içindeydim 2 öğrencilik 2de görevli konumunda. içinde olunca daha iyi anlaşılıyo...şöyle bişey söyleniyo kuranda bir cemaat geçiyomuş onun hangi cemaat olduğu bilinmiyo herkes kendi mensubu olduğu cemaatin olduğunu ve ahirette o cemaat liderinin müridlerinin önünde olacağını söylüyo. ben içinde bulunduğum süre zarfı içinde ALLAH rızası için hizmet eden gerçi öğrenciye farklı oluyolar oda var bir ablam vardı onun sayesinde sevdim .fakat içine girince farklı boyutlarını gördüm bunlar para konusu lüks yaşam ve dışardaki ast üst ilişkisi falandı.parasını ödeyemeyeni avukata veriyolar eve kağıt gönderiyolar kızı anonsla çağırıp milletin yanında rezil ediyolar bana kaç kere şikayet geldi.ama kendilerne gelince 300 tl lik pardüsenden 100 tl ve üzeri eşarptan geri kalmıyolar.ezilen alt tabaka oluyo orda çalışan yemekçi temizlikçi ablaları verdikleri askeri ücretin altındaki maaşı burunlarından geitiriyolar sigorta işlerine gelirse yapıyolar.hizmette ast üst olduğunu bilmiyodum ama bunlar kendi özel işlerini yaptırıyolar yani noraml iş yerleri gibi olmuş .bunlar hepsinde var demiyorum ama benim karşılaştığım bunlar .ve zorla sadaka zekat fitre istiyolar kurban istiyolar ...
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu kesimden insanlar,islam dışında kalan insanlarla bir nevi yarışa girmiş gibi

onlar lüks yaşıyorsa bizde yaşayabiliriz,
onlar iyi giyiniyorsa biz de giyinebiliriz gibi...

evet biz o arkadaşları eleştirebiliriz ama bence yaptıkları genel olarak islamın çok dışında şeyler değil

onlar yapıyorsa bizde yapabiliriz düşüncesi var gibi...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Haddimi aşan bir söz söylemiş isem Allah subhanehu ve tealadan bağışlanma diler ve beni düzeltmesini isterim. Fakat benim gerek içlerinde kaldığım süre zarfında gözlemlediğim gerekse medyalarının lanse ettikleri ve gerekse kitaplarında yayılan fikirler gerek muhtelif ülkelere (din değil) dil götürme gayretleri ve gerekse sürekli ABD tarafgirliği onların İslami bir dava da olmadığının en büyük bir ispatıdır. Bununla beraber ben yanında belirttim ''içlerinde böyle olmayanlar var ise teberri ederim'' dedim ve yineliyorum.. Diğer okuyucular ekolünede tavsiyem şudur; ''Bu insanların Allahın varlığına dair şeyler anlatılmaya ihtiyacı yoktur'' bu insanlar ihtiyaç duyduğu şey ''tevhid ve şirk hususunun'' aydınlatılmasıdır.. Said nursi zamanında ateizm revaçta olduğu için o bununla mücadele etmiş ama bugunun sorunu ateizm değildir.. bugunun sorunu ''şirk''tir.. bu konu risaleler de anlatılmıyor bu yüzden bu kitabı bir kenara bırakarak kuran ışığında halkın şirk problemine yardımcı olmalıdırlar.. fakat öncesinde bunu kendilerinin iyice bir fıkhetmeleri lazım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Müslüman kadınlar islamın onlara verdiği değeri bilselerdi, çağdaşlık adı altında köle muamelesi gördüklerini anlardı
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bilirsiniz medya her zaman doğruyu söylemez.
kişi her duyduğuna inanmamalı, hatta böyle buna benzer bir hadis vardı sanırım.
kim daha iyi kim daha kötü doğruyu Allah bilir..
açıkçası, genel toplum olarak islamı yaşayamıyoruz.. üzgün
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.