You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadını köle gören bazı hocalar

Kadını köle gören bazı hocalar

...Revan...
RE: Kadını köle gören bazı hocalar
Latte senin bu yazıların bana facebookdaki karikateist sayfasındaki yazıları hatırlattı. Ordan çıkıp buraya mı geldin yoksa? Ordaki bazı çok akıllılar o sayfayı beğenip okuyunca gerçekleri görüyorlarmış(!) Ne gülüyorum ama onları okuyunca.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2014, Saat:07:27 PM, Düzenleyen: Revan.
Cezalı Üye
Z4F3R,
Copy/Paste yapmadan yazacağın bir şey varsa yaz, yoksa link vermen yeterli.
Tamam işte, ironik buldum ben bunu, karşı olduğun bir düzeni köleliğin meşru olduğu bir zihniyeti savunarak sorgulamak abestle iştigal olsa gerek...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Kur'anda , köle azat edilmesi, köleliğin kaldırılması için insanlar teşvik edildi.
Bu mesajı alan insanlar ellerindeki köleleri azat etmeye başladılar.Zaman içerisinde kölelik İslam ülkelerinde kabul görmedi.bazı aykırı durumlar olduysa tüm ümmeti bağlamaz.İslam köleliğe karşıdır.Kur'anın geneline bakarsanız bunu görürsünüz.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2014, Saat:07:36 PM, Düzenleyen: Z4F3R_.
.
OLay birazdan 4 kadınla nikah olayınada gelir gülücük bizim özgür feminist kadınlar bunada çok karşıdır ve cahilce eleştirirler fakat kocaları tarafından kimi zaman ayak üstü yaklaşık 20 kadınla aldatıldıklarından habersizlerdir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.