You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın Şoför Nasıl Anlaşılır? :)

Kadın Şoför Nasıl Anlaşılır? :)

...
RE: Kadın Şoför Nasıl Anlaşılır? :)
Bence sıkıntı,bayanların soförlügü tam kavramadan trafiğe çıkması,aynı durum erkekler içinde geçerli ama bayanlara göre erkekler biraz daha hakimler araca.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Makasın sonunda birşey olmamıştır inşaAllah?

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Aman dikkatgülücük

Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bayanların en buyuk sorunu panık olmak , profesyonelce durumu toparlayamamaları ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
var var..dedim nasıl böyle rahatsın..cesaretli olmazsan kullanamazsın bu aracı demişti...ben korkak olmayı tercih ediyorum çek sağa dedim indim :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.