You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın Sesi Haram mıdır? Zaruret Haricinde ?

Kadın Sesi Haram mıdır? Zaruret Haricinde ?

özel üye :)
RE: Kadın Sesi Haram mıdır? Zaruret Haricinde ?
dini yaşamak hem cok kolay hemde cok zor sanırım.aslında bayanın ii bi eş olması,çocuklarına ii bi anne olması,namazlarını kılması yeterli ama ayrıntıya girince herşey cok zoor...bu zamanda okusan olmuyo okumasan olmuyo.e okuyuncada mecburen sınıftaki erkeklerle,hocalarla muhattap oluosun,sonra da her bi günah insanın kalbini kirletio ve insan zamanla hata yaptığının bile farkına varamıor,of yaa çok zor
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
o kolay dediğini yapmak zor oldu artık, ahir zaman ne diyelim..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye

Kur'anda tüm haram olan şeyler TEK TEK yazılmıştır...

Kur'an-ı Kerimi okuma zahmaetine girerseniz...
Kur'anda böyle bir haram olmadığını anlarsınız...

Kur'anın ipine sarılırsanız her şeyin çok kolay olduğunu da görürsünüz...

Yüce Allah Kur'anı insanların hayatını zorlaştırmak için değil
TAM TERSİNE KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN GÖNDERMİŞTİR....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
"Sakın, süslü koltuğuna yaslanmış birine benim hadislerimden birisi okunur da o kişi vaziyetini hiç bozmadan- "sizlerle sizin aranızda Allah'ın kitabı vardır Dolayısıyla biz, onda haram olarak bulduğumuz şeyleri haram sayar, helal olarak bulduğumuz şeyleri de helal sayarız" der vaziyette karşıma çıkmasın
Dikkat edin! Resulullah'ın haram kıldığı aynen Allah'ı n haram kıldığı gibidir (ibniMace l C 1 2 No - Ebu Davud 5 C 40604 -Tirmizi 4 c 2801 n)
Ve böylece Allah resulü (sav) (yani sünnet) biraz önce de zikredildiği gibi Kur'an'dan ayrı helaller ve haramlar koymuştur
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
haramdır kardeşler normal konuşmalar harıci.....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
Şarkı ilahi söylemesi filan haram ama Kuran okuması harammı ki diye düşünüyorum siz ne düşünüyor sunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
meraba ablacım kuran haram değil sanki
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
karşı tarafı kışkırtıcı her türlü faaliyet yasak
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye

Dikkat edin! Resulullah'ın haram kıldığı aynen 'ı n haram kıldığı gibidir

ÇOK YANLIŞ BİR İFADE....

Haram vazetmek sadece ve sadece Yüce Allaha ait bir yetkidir,
Yüce Allahtan başka peygamber dahil hiç kimse HARAM vaz edemez....
Eğer peygamber de yüce Allah gibi HARAMLAR vaz edebilir denilirse ,peygamber Allahla eş tutulmuş, Allaha ortak koşulmuş olur....
Peygamberimiz yaşadığı toplumun reisi veya yönetici başkanı
sifatıyla YASAKLAR KOYABİLİR ,YASAKLAR VAZ EDEBİLİR...Ancak HARAM sadece Yüce Allah tarafından KUR'AN da vaz edilir ve edilmiştir....

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.