You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KADIN PEYGAMBERLER...

KADIN PEYGAMBERLER...

Uzman
RE: KADIN PEYGAMBERLER...
kadın peygamber gelmediğini kuran söyluyor

ama kendisine ilifat ed,ilen
övülen kadınlar da var kuranda

tartışma
gelme ihtiamali varmıydı
noktasında
gelmediği kesin
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
hayır gelmediğini söylemiyor seyr.
söylüyorsa delilini göstermen icap eder. siz söylüyor dediniz diye söyleyecek değil. gösterin bi zahmet. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük merak eden kuranı kerim mealinden araştırsın....veya hadisi şerifler sahih hadislerden tabi...
cünkü böyle bizim biraz kafamız karışıyorgülücük her konuda birbirinizi yalanladıgınız için o yüzden ben zaten okumuyorum bazı konuları...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ya yok öyle bir şey olurmu. islam mantık dinidir kuran da mantıklı bir kitaptır haliyle. ne bu cinsiyet ayrımı mı var. binlerce peygamber var da bu kadınlar ne melun şeydir ki bir tane peygamber çıkmamış: öyle bir saçma bir şey olurmu. tabiyki var hem de yüzlerce vardır. Yok diyen delilini koyacak ortaya. Çünkü mantık var diyor. yok demen için : delil.. delil... delilll !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nefti benim yaptgıımı yapgülücük bazı konuları atla...kafana takılan şeyleri kesinliginden emin oldugun kitaplardan kendin bul yoksa böyle bildiklerini unutur bilmediklerini ögrenemezsin...

ve özelllikle dini meselelerde çok fazla munakaşa zaten hoş değildir hadislerde de belirtilmiştir...bazı konuların uzaması kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramaz...büyükler demişlerdir ki...eger lafınızdan anlamayanlar varsa onlara laf anlatmakla vakit gecirmeyin...

ve Resulullah (sav) haksız oldugu halde munakaşayı terkedene Allah cennette bir ev inşa eder haklıyken terkedenin halini siz düşünün...buyurmuştur...

ama bakıyoruz ki bazı konular uzadıkca uzuyor sayfalarca sadece taş atmaktan başka birşey çıkmıyor sonucunda herkes dedigini diyor...
işte bu yanlış..kimse kimseye zorla bildigi şeyi inandıgı şeyi kabul ettiremez...bence çok fazla kafa yorma kardeşimgülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Doğru söylüyorsun Melek ciddi kafamı karıştırıyorlar.Çizgiler o kadar netken sayfalarca tartışmaları bana garip geliyor.Haliyle çok fazla bilgimde olmayınca şaşırıp kalıyorum.Sanırım herkes anladığı dini yaşıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.