You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın pantolon giyer mi?

Kadın pantolon giyer mi?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Kadın pantolon giyer mi?
gizli özne Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İSTİYEN İSTEDİĞİNİ GİYERDE İŞ DİNE UYGUNMU...NYSE

ben pantolon giyiyorum ve bundan da çekinmiyorum ve giydiğimde vücud hatlarımı belli etmiyor çünkü üzerime pardesü giyiyorum o da mı olmaz yani caiz değil...

ya bakın öncelikle şunu söyliyeyimki...kimsyi eleştirmem isteyen istediğini giyer bende öyle yapıorum...ama işte aaaaa günah değil demek farklı olur günahını kabul edersin giyersin o ayrı mesele ama günah değil dersen daha günaha giresin....

şimdi ayşe sorarım sana madem okadar uzun pardüseni giyiyorsun neden altına pantolon giymek ihtiyacı duyuyorsunkigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kadın pantolon giyer mi?
konu tartışmaya devam klit yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İSTİYEN İSTEDİĞİNİ GİYERDE İŞ DİNE UYGUNMU...NYSE

ben pantolon giyiyorum ve bundan da çekinmiyorum ve giydiğimde vücud hatlarımı belli etmiyor çünkü üzerime pardesü giyiyorum o da mı olmaz yani caiz değil...

ya bakın öncelikle şunu söyliyeyimki...kimsyi eleştirmem isteyen istediğini giyer bende öyle yapıorum...ama işte aaaaa günah değil demek farklı olur günahını kabul edersin giyersin o ayrı mesele ama günah değil dersen daha günaha giresin....

şimdi ayşe sorarım sana madem okadar uzun pardüseni giyiyorsun neden altına pantolon giymek ihtiyacı duyuyorsunkigülücük

ben öle daha rahat ediyorum onun için..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2008, Saat:03:03 PM, Düzenleyen: ce'e.
Forumcu
Cvp: Kadın pantolon giyer mi?
Benzemek niyeti olmasa da, erkeğin boynuna kolye, koluna bilezik ve kulağına küpe takması kadınlara benzemek olur ve caiz değildir. Kadının da, benzemek niyeti olmadan da, pantolon giymesi caiz olmaz. Pantolon erkek kıyafetidir...!

efendimiz saw diyorki;Örtülü olan çıplaklara ve erkek gibi giyinen kadınlara ve kadın gibi giyinen, süslenen erkeklere lanet olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2008, Saat:05:24 PM, Düzenleyen: Kibar Feyzo.
Forumcu
hele dar pantolon erkeklere de caiz değildir çünkü kaba yerleri dışardan belli olmaktadır.bundan başka kadınların pantolon giymeleri eskiden de şimdi de islam adeti değildir dinsizlerden islam tesettürnü bilmeyenlerden gelmektedir..!haramlar yayılsa yerleşseler de islam adeti olamazlar kafirlere benzeyenin onlardan olacağı hadislerde bildirilmiştir..!pantoln manto altına giyilebilirse de mantonun pantolon yokmuş gibi dizleri örtmesi lzımdır...!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: Kadın pantolon giyer mi?
Yahu bu konuda herkez yorumunu yaptı... İmam hatip gibi bi sitede böyle bi konu sayfalarca tartışılır mı ya?! Yapmamız gerekenler ayrıntılı şekilde Kur-an da verilmiş veya alimlerin bu konuda fetfaları belli... Bncesi sncesi mi var ya! Bu konuda her kez yorumu yaptı mod larımıza karışmak gibi olmasın ama bnce konunun kitlenme vakti geldi...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
ama ben yorumumu yapmadımki.gülücükneyse vaz geçtim yapmıcam.yoksa hır gür çıkcak yineTonguegülücük en iyisi kilitlensin.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman

bak canım kardeşim ayşem...

peygamber efendimiz diyor ki:

"Allahu teala erkek giysilerine özenen kadınlardan ve kadın giysilerine özenen erkeklerden lanet etti"

BUYURUYOR...sen giymekle peygamber efendimizi çiğneyip geçiyosun...
ne var sanki etek giysen..bir giy ikinciye alışırsınWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.