You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kadın pantolon giyer mi?

Kadın pantolon giyer mi?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Kadın pantolon giyer mi?
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GİYER...!

peygamber lanet ediyor nasıl giyer...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: Kadın pantolon giyer mi?
her yasak olan yapılmıo sankı arkadasalr yapmayın ya evet lanetlenmıs olabılır ama gunumuzde herkes gıyıyıor ve kımse de buna engel olamaz he gıyen de dınsız mı oluyo sankı..HAYIR..herkes nasıl bılıosa ole yasıo ve kımsede buna engel olamaz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
şafakçım pantolon lanetleniş diye bşy yok..ya hayret bişysiniz gerçekten..çok ilginçsiniz..kadına benzeyen erkeğe ve erkeğe benzeyen kadına lanet edilmiş..pantolon giyene değil..ben pantolon giyince erkeğe mi benziyorum? o zaman suudi arabistandaki erkeklerin alayı lanetli..entari giyiyolar..içine sıkıştığınız kalıplarınızdan kurtulun..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
gülücük haklsın evet..
lanetlenmıs olabılır derken sahranın lafının utune dedım ben onu haklısın ama soledıklerınde
erkege benzemek lanetlenmıs tır kızların saclarını kısacık kestırmesı gıbı erkeklerın saclarını uzatması gıbı..dimi rufgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
evet nonoşum aynengülücük
din saplantı değildir arkadaşlar..evrenseldir ve her toluma hitab etmektedir..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Kadın pantolon giyer mi?
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şafakçım pantolon lanetleniş diye bşy yok..ya hayret bişysiniz gerçekten..çok ilginçsiniz..kadına benzeyen erkeğe ve erkeğe benzeyen kadına lanet edilmiş..pantolon giyene değil..ben pantolon giyince erkeğe mi benziyorum? o zaman suudi arabistandaki erkeklerin alayı lanetli..entari giyiyolar..içine sıkıştığınız kalıplarınızdan kurtulun..

bak günahtır giyerim dersen anlarım ama dersenki lanet yok orda duracaksın canım iyi ozman erkelerde etek giysin onlar etek giyince kızmı oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ben de onu diyorum..suudi arabistandaki erkekler ne giyiyo? ya iskoçyadakiler? onlar da mı lanetli?
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
en mantıklısıgülücük
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.