You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KADIN MİLLETİ İŞTE:d

Profesör
Kristof Kolomb evli olsaydı belki de Amerika kıtası hiçbir zaman keşfedilmeyecekti...
Çünkü o meşhur ve macera dolu seyahatin planlarını yapmak yerine karısının, ona yönelteceği soruların cevaplarını vermeye çalışacaktı...
Peki “Kristof Kolomb”un karısı ona ne sorabilirdi?...

1. Bölüm soruları:
“-Nereye gidiyorsun?... -Kiminle gidiyorsun?... -Niçin gidiyorsun?... -Nasıl gidiyorsun?...”
2. Bölüm soruları:
“-Sen dönene kadar ben ne yapacağım?... -Ben de seninle gelebilir miyim?... -Peki ne zaman dönüyorsun?... -Doğru söyle niçin gidiyorsun?...”
3. Bölüm soruları:
“-Sen bu seyahati bensiz planladın değil mi?... -Yoksa biriyle mi kaçıyorsun?... Senden nasıl haber alacağım?... Senin orada neler çevirdiğin ne malum?...”
4. Bölüm soruları:
“-Ben hâlâ neyin keşfin olduğunu anlayamadım?... -Senden başka keşif yapacak yok mu?... -Sen zaten her zaman böyle yapıyorsun!... -Benim kırık kalbimi niye keşfetmiyorsun?...”
5. Bölüm soruları:
“-Onu bunu bilmem ben de seninle geleceğim!... -Yalnız annemler seyahatten dönene kadar bir ay beklemen lazım!...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
RE: KADIN MİLLETİ İŞTE:d
sn bu sorulardan rahatsız oluyorsan sakın evlenme taha_yusuf... gülücük
evlilikte erkeğin kadına sorumluluğu vardır... Sanki kadın gitmek istese erkek bunları sormicak ayrıca. haklısın sormaz çünkü direk kemiklerini kırar :D
hem zorla değil takma rahatsız oluyorsan bayanlardan, evlenme kendi işine bak gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bunlar ahıret sorusu beTongue
Ataturk un neden evlenmedıgını sımdı daha ıyı anlıyorum;adam kendını mı kurtarsın memleketı mı?bu sorunun cevabını bulana kadar olur gıderdı heraldeTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
ilerde evlenirken sni göremiyeceğimiz için bol keseden konuşuyosun bnce gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
(Atatürk) evlenmemiş ama gayri meşru yaşamış daha mı iyi sence?Örnekte çok manidar geldi bana niyeyse. Bu mantalite evlenmekten soğutma düşünceleri islama ters!
hadi burada ironik bir yaklaşım var kaale almıyorum ama savunma kısmına gelince çok yanlış evlenmek iyi birşey olmasaydı peygamberimiz teşvik etmezdi değil mi fıkralara amenna güler geçeriz ama evlenmemeyi meşru görmek çok hatalı..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Senin akıbetini merak ediyorum eşin ya çok sessiz olacak gıkı çıkmayacak ya da çaçeron olup seni dize getirecek merakla izleyeceğimBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.